Özkan’dan Belediyespor’a destek çağrısı!

*Bu sezon Sportoto 3.Lig 3. Grup’ta adeta fırtına gibi esen ve son olarak Kocaelispor’u evinde 2-1 mağlup eden Karacabey Belediyespor’da, lider Bayburt İÖİ’ninde puan kaybetmesiyle birlikte gözler zirveye dikildi.
*32. hafta müsabakalarında lidere konuk olacak olan takım için destek çağrısında bulunan Karacabey Belediyespor Onursal Başkanı Ali Özkan, “Bu şehirde doğan, bu şehirde doyan herkesi, tüm kent dinamiklerimizi Karacabey Belediyespor’a destek olmaya çağırıyoruz. Maddi-manevi desteklerinizle, Bursa’nın profesyonel ligdeki 3 takımından biri olan Karacabey Belediyesporumuzu, hep birlikte Spor Toto 2. Ligi’ne taşıyacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Son yıllarda ekonomik ve sportif konularda gösterdiği güçlü atılımlarla ses getiren başarılara imza atan Karacabey’de, ilçenin güzide takımı Karacabey Belediyespor ligde ortaya koyduğu muhteşem performansla ilçe halkını gururlandırmaya devam ediyor.
Spor Toto 3’üncü Lig, 3’üncü Grup’ta mücadele eden Karacabey Belediyespor, son olarak sahasında en yakın takipçisi Kocaelispor’u 2-1 mağlup ederek 2.’lik koltuğunu sağlamlaştırırken, lider Bayburt İÖİ’nin de mağlup olmasıyla birlikte zirve ile arasındaki puan farkını 5’e indirdi.

  1. hafta müsabakalarında lidere konuk olacak olan Karacabey Belediyespor için destek çağrısında bulunan Karacabey Belediyespor Onursal Başkanı Ali Özkan, “Bu şehirde doğan, bu şehirde doyan herkesi, tüm kent dinamiklerimizi Karacabey Belediyespor’a destek olmaya çağırıyoruz. Maddi-manevi desteklerinizle, Bursa’nın profesyonel ligdeki 3 takımından biri olan Karacabey Belediyesporumuzu, hep birlikte Spor Toto 2. Ligi’ne taşıyacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.
    O sene bu sene
    Bursa’nın profesyonel ligdeki 3 temsilcisinden birinin Karacabey Belediyespor olduğunu anımsatan Özkan, “Bizler göreve gelmeden önce Karacabey’de 3. Lig hedefi adeta hayal olarak görülüyordu. Bundan 23 yıl önce küme düşmüş bir takımı ayağa kaldırarak, 2. amatör kümeden aldığımız takımımızı bugün Spor Toto 2. Lig yolunda en iddialı takımlardan biri haline getirdik. Şampiyonluk çok uzak değil. Hep birlikte omuz omuza vererek, bu başarı hikayesini yazacağımıza inanıyorum. ‘O sene bu sene’ diyoruz. Bu şehirde doğan, ekmek yiyen tüm iş dünyası temsilcilerinden ve kent dinamiklerinden destek bekliyoruz. Destek olmak isteyenler için de Yapı ve Kredi Bankası’nda yer alan TR85 0006 7010 0000 0048 5753 92 No’lu Karacabey Belediyespor’a ait hesap numarasını paylaşmak istiyorum. İnşallah sizlerin de katkılarıyla, bu kenti gururlandırmaya devam edeceğiz. Karacabey’i her yönüyle çok güzel günler bekliyor” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.