Akdağ veda turunda…

Bursa’da 13 yıldır KOSGEB Hizmet Müdürlüğü görevinde bulunan ve KOSGEB Başkanlık Müşavirliği’ne atanan Ahmet Akdağ, veda turları kapsamında Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Ahmet Akdağ’ın KTSO ziyaretinde; KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, KTSO Meclis Başkanı Asım Ünen, KOSGEB Bursa Hizmet Müdürü Erkan Güngör ve Meclis Üyeleri hazır bulundu.

Ahmet Akdağ’ın ziyaretinden mutluluk duyduklarını belirten Karacabey TSO Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, “Görev süreniz boyunca her zaman bize yakın oldunuz. Sizlerin başarısı bizleri mutlu etti ve edecektir. Yeni görevinizde başarılar dileriz” diye konuştu.

Ahmet Akdağ da, “Çalıştığım kurumu belli bir konuma getirdiğim kanaatindeyim. STK’larla iyi bir birliktelik ve yakınlık sağladık. Aynı şekilde Karacabey TSO’yla da güzel bir birlikteliğimiz oldu. Bundan sonra da inşallah öyle devam edecektir. İnşallah hoş bir seda bırakmışımdır” dedi.

13 yıldır KOSGEB bünyesinde çalıştığını belirten KOSGEB Bursa Hizmet Müdürü Erkan Güngör ise, “Bursa’yı ve Karacabey’i yakından biliyor ve tanıyorum. İnşallah güzel işbirliklerini sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.