AK Parti’li kadınlardan kandil ziyaretleri

Hamiyet Özenli Başkanlığı’ndaki Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Kadın Kolları yönetimi geçtiğimiz Perşembe günü Regaip Kandili münasebetiyle Karacabey Devlet Hastanesi’ndeki hastaları ve yakınlarını ziyaret etti. Hastanedeki tüm odaları tek tek dolaşan AK Kadınlar, ziyarette vatandaşların Regaip Kandilleri’nin mübarek olmasını dilerken, acil şifalar temennisinde bulundu. Karacabey AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan ve Kadın Kolları yönetimi Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Arif Kadir Balcı ile de görüşerek hastalar hakkında bilgi aldı.  

Hastanede bulunan vatandaşlara kandillik ikram dağıtmayı da ihmal etmeyen, AK Partililer tüm hastaların da hal ve hatırlarını sordu. AK Partili kadınların ziyaretinden çok mutlu olduklarını dile getiren hastalar, “Böyle bir günde bizi de hatırladığınız için, sizlere teşekkür ederiz.” dediler.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli ve yöneticiler, hastaların memnuniyeti karşısında kendilerinin de mutlu olduklarını söyledi.

Regaip Kandili’nde yönetimi ile birlikte hasta ve yakınlarıyla bir arayan gelen Başkan Hamiyet Özenli, “Mübarek 3 ayların manevi sofrasına ve bereket iklimine açılan bir kapı olan Regaip Kandili’ne erişmenin mutluluk ve heyecanı içindeyiz. Regaip Kandili, başta mübarek Ramazan olmak üzere 3 ayların da müjdecisidir. Bu aylar öncelikle kendi iç huzurumuz, sonra da toplumsal huzur, barış, kardeşlik ve dayanışma duygularının pekiştirilmesi açısından çok önemlidir. Regaip Kandili’nin de bu anlamda, toplum hayatımızda çok özel ve vazgeçilmez bir yeri vardır. Bu kapsamda böylesine önemli bir günde hastanemizi ziyaret edip, hastalarımızın hayır dualarını almak istedik. Şifa dileklerinde bulunduk. Bu duygular içinde tüm İslam Alemi’nin ve Karacabeyli hemşehrilerimin Regaip Kandili’ni tebrik ediyorum. Milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmamızı ve İslam Alemi’nin, barış ve huzur içinde olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Özenli, “İdlip’te gerçekleştirilen hain saldırı sonucu şehit olan şanlı ordumuzun neferleri kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, fedakâr gazilerimize acil şifalar diliyorum. Tüm milletimizin başı sağolsun!” diyerek sözlerini tamamladı.   

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.