AK Partili kadınlar boş durmuyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Karacabey Kadın Kolları yöneticileri ihtiyaçlı vatandaşların yardımına koşuyor. Özellikle Ramazan Ayı’nda yardımlarını arttıran AK Partili kadınlar önceden belirledikleri ihtiyaçlı ailelerin kapısını çalarak, yemekleriyle birlikte gittikleri evlerde iftar sofralarını paylaşıyor. Adalet ve Kalkınma Partisi Karacabey Kadın Kolları yöneticileri ihtiyaçlı vatandaşların yardımına koşuyor.
Özellikle Ramazan Ayı’nda yardımlarını arttıran AK Partili kadınlar önceden belirledikleri ihtiyaçlı ailelerin kapısını çalarak, yemekleriyle birlikte gittikleri evlerde iftar sofralarını paylaşıyor.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurgül Özatilla ve diğer yöneticiler, geçtiğimiz hafta sonu Tabaklar Mahallesinde oturan, 57 yaşındaki Zülkibar Saygısever’in kapısını çaldı. Geçimini temizliğe giderek sağlayan, kimsesiz Zülkibar Teyze, iftar saatinde AK Partili kadınları karşısında görünce gözyaşlarını tutamadı. Yardıma muhtaç, tek başına yaşam savaşı vermeye çalışan Zülkibar Teyze, AK Partili kadınların ziyaretiyle çok duygulandığını ve mutlu olduğunu dile getirirken bu onurlu davranışlarından dolayı teşekkürlerini iletti.
11 yaşındaki Ferhat Tahir adındaki engelli oğluyla ve 13 yaşında öğrenimini güçlüklerle sürdürebilen kızıyla birlikte Mahmuriyet Mahallesinde oturan Elif Güngör’ün de sofrasına hazırladıkları iftarlıklarla bağdaş kuran AK Partili kadınlar yardım etmenin verdiği mutluluğu ve çaresiz gözlerdeki üzüntüyü aynı anda yaşadılar. AK Partililer, iftar yemeğinden sonra aileyle dertleşmeyi de ihmal etmediler. Yetkililerden yardım beklediğini belirten Elif Güngör, “Zor şartlarda yaşam mücadelesi veriyoruz. Eşim vefat etti. Engelli oğlumla ve okumak isteyen kızımla tek başıma kaldım. Maddi gelirimiz olmadığı için, bize uzanacak bir yardım eli bekliyoruz. Özürlü maaşı bağlanabilmesi için girişimlerde bulundum ama hiçbir sonuç alamadım.Yöneticilere getirdikleri erzak ve yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. AK Parti Kadınlar herkese örnek olsun, yardım eli uzanmayan zor durumda kimse kalmasın” şeklinde konuştu.
AK Parti Karacabey Kadın Kolları Başkanı Nurgül Özatilla, “Elif kardeşimizin içler acısı durumu için biz elimizden geldiği kadar yardımda bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz. Özürlü maaşın en kısa zamanda bağlanabilmesi için hızlandırma çalışmalarına başladık. Sonuçlarını bekliyoruz. Elif, hayır sever vatandaşlardan da yardım bekliyor” dedi.
Yalnızca maddi yönden yardıma muhtaç insanların imdadına değil, manen de imdada yetişen AK Partili kadınlar yaşlıları da unutmadı. Akçasusurluk Köyü’ndeki eşiyle birlikte yaşayan Fikriye Yıldız’ın evine konuk olan AK Partili kadınlar köydeki yaşlıları da bir araya toplayarak iftarlarını hep birlikte açtılar. Bir akşamda olsa yalnızlıklarını paylaşan AK Partili kadınların ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren yaşlı teyzeler, “Maddi sıkıntımız yok. Yaşlılık zamanımızda bizim insana, küçücük bir sohbete ihtiyacımız var . Bizleri bu gece çok mutlu ettiniz. Soframızı şenlendirdiniz. Gönüllerimizi fethettiniz. Çok teşekkür ederiz” dediler.
Muhtaç ve kimsesiz kişilere her zaman ellerinden gelen yardımı esirgemeyeceklerini ve bu tür ziyaretleri her zaman sürdüreceklerini belirten AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurgül Özatilla ve yöneticiler, “Biz elimizden geldiğince yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Sadece yılın bir ayı değil, on iki ayı da yardım elimizi, sevgi ve şefkatimizi esirgemiyoruz. Maddi sıkıntı çeken vatandaşlarımızın yanı sıra manen ihtiyacı olan yaşlılarımızı da yalnız bırakmayarak bütün herkesi kucaklıyoruz. Gittiğimiz evlere sadece sofra zenginliği vermek için değil, gönül zenginliği vermek içinde konuk oluyoruz. Onlara kol kanat germeye devam edeceğiz. İnsan olarak herkes kendine düşen görevi yapar, zor durumda olanın yanında olursa ağlayan gözler geleceğe umutla bakmaya başlar” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.