AK Parti’den minik engelliye destek!

 

Karacabey AK Parti yöneticileri, minik bir engellinin araç ihtiyacına kayıtsız kalmadı. İl yönetimiyle temasa geçen AKP ilçe yöneticileri, 5 yaşındaki Yaren Tezol’e yardım elini uzattı.

            Anne Bakiye Tezol’un başvurusu üzerine harekete geçen AKP ilçe yöneticileri, minik Yaren’in araç sıkıntısını İl yönetimine iletti. Duruma kayıtsız kalmayan il yöneticileri de minik Yaren’e destek oldu.

Dün engelli aracını vermek için Karacabey’e gelen AKP İl Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Yamakoğlu, beraberinde AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik, Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli ve ilçe yöneticileriyle birlikte minik Yaren’in oturduğu Canbalı Mahallesi 171 Sokak’taki evine konuk oldu.

Anne Bakiye Tezol tarafından konuk edilen AKP’liler, minik Yaren’e çok özellikleri bulunan ve 15 yaşından küçüklerin kullanabileceği engelli aracını teslim etti.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette AKP yöneticilerine teşekkür eden 3 kız annesi Bakiye Tezol, “Sıkıntımızı bildirdiğimiz günden bu yana AK Partili yöneticiler bizimle sürekli ilgilendi. Kızım büyük bir çileden kurtuldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını belirten İl Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Yamakoğlu ise, “Minik bir kızımızı daha mutlu etmenin sevincini yaşıyoruz. Engellilerimiz, her şeyimizdir. Onlara bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.