AK Parti’de kazan kaynıyor!

 
Karacabey AK Parti’de 01 Ekim’de yapılacak Kadın Kolları seçimi ve ardından Şubat ayında gerçekleşmesi beklenen İlçe Başkanlığı kongresi öncesi ilginç senaryolar duyulmaya başlandı.
            Özellikle büyük rant iddialarının konuşulduğu sanayi imarına onay vermeyen AKP’li meclis üyelerinin seçimler öncesi partiden uzaklaştırılmak ya da etkisiz hale getirilmek istendiği konuşuluyor.
            Gençlik Kolları’ndan Belediye Meclis Üyeleri’ne kadar uzanan bu iddialar “Gizli Plan” olarak değerlendiriliyor.
            Söz konusu “Gizli Plan”ının Gençlik Kolları ile başladığı vurgulanırken, şimdi ise sıranın Kadın Kolları Başkanı ve aynı zamanda da AK Parti Belediye Meclis Üyesi olan Nurgül Özatilla’ya geldiği belirtiliyor.
Çalışkanlığı ve dürüst çalışmalarıyla takdir kazanan Nurgül Özatilla’yı saf dışı bırakmak için özel yazıhanelerde “İkna Odaları” kurulduğu söyleniyor. Kapalı kapılar ardında Hamiyet Özenli adına imza toplayanların bu uygulamaları partide değil de özel yazıhanelerde yapması çok ilginç bulunmakla birlikte bir o kadar da tepki çekiyor.
AK Parti’nin mevcut yöneticilerce değil de dışarıdan yönetildiği yorumları yapılıyor. Henüz adaylığını açıklamayan Hamiyet Özenli’nin dış kaynaklı itici güçlerin ortaya çıkarmasıyla birkaç güne kadar adaylığını açıklayacağı ifade ediliyor.
AKP’deki bu “Gizli Plan” iddialarının bu kadarla da sınırlı kalmayacağı konuşuluyor. Ocak ya da Şubat ayında yapılması planlanan İlçe Başkanlığı seçiminde Mustafa Çelik’in de değiştirileceği dillendiriliyor.
İddialara göre AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik’in kararsız kalması ve net tavır sergileyememesi nedeniyle yeni isimlere yelken açıldığı öne sürülüyor.
İlçe Başkanlığı kongresinden sonra da AK Parti’nin dürüst Belediye Meclis Üyeleri Orhan Güzel ve Fahrettin Nerse gibi isimlerin sindirileceği iddia ediliyor.
AK Parti’de hızla kaynamaya devam kazanın, Kadın Kolları ve İlçe Başkanlığı seçimleri sonrası nasıl bir tablo oluşturacağı merakla bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.