AK Parti’de “Erol” başkan, “Güzel” aday!

Karacabey AK Parti Belediye Meclis Üyesi Orhan Güzel, Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapacağını açıkladı. Güzel, başvuru dosyasını 1 Aralık 2013 Cuma günü AK Parti İlçe Teşkilatı'na teslim edeceğini söyledi.

Meclisteki görevlerinde tutarlılığı ve çalışkanlığıyla dikkat çeken Güzel'in Belediye Başkanlığı için kolları sıvaması, AK Parti kulislerinde bir anda gündemi değiştirdi.

Kuruluşundan bu yana AK Parti kadrolarında yer alan ve meclis üyeliği görevini başarıyla yürüten Güzel, özellikle Belediye'deki yolsuzluklara ve hukuksuzluklara karşı sürdürdüğü mücadelelerle ön plana çıkmayı başardı. Güzel, en önemli komisyonlar arasında yer alan Denetleme ve İmar Komisyonu Başkanlığı görevlerinde de başarılı çalışmalara imza attı. Sürekli araştıran ve sorgulayan görev anlayışıyla her yanlışın üzerine giden Güzel, partisinin neferi oldu.

Dürüst ve çalışkan bir isim olarak tanınan Güzel, Belediye Başkanlığı için aday adaylığını, başvuruların son günü olan 1 Aralık 2013 tarihinde yapacağını duyurdu.

Siyasette tecrübeli bir isim olan Güzel'in başvurusunun ardından, AK Parti'de aday adaylığına resmi başvuru yapanların sayısı üçe yükselmiş olacak.

Mustafa Çelik ve Hüseyin Uçan'ın ardından aday adaylığını açıklayan Orhan Güzel'in, parti tabanından yoğun ilgi gördüğü belirtildi.

İlçe Başkanlığına Murat Erol atandı

Karacabey AK Parti İlçe Başkanlığına Murat Erol getirildi. Kurban Bayramı öncesi görevden alınan yönetim, Murat Erol başkanlığında kısa sürede yeniden oluşturulacak.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, İlçe Başkanlığı için öne çıkan 3 ismi Genel Merkeze gönderdi. Ankara'ya davet edilen Murat Erol, Gültekin Saygısever ve Vedat Tezol, Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Marmara Bölge Koordinatörü İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken ve Bursa Koordinatörü Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ile görüştü.

Yapılan görüşmelerin ardından, AK Parti Karacabey İlçe Başkanlığı görevi Murat Erol'a verildi.

Yetki belgesini alan Erol, öncelikle parti içinde birlik beraberliği güçlendirerek, herkesi kucaklayacak bir yönetim oluşturmayı hedeflediğini söyledi.

Verilen sorumluluğun bilincinde olduğunu vurgulayan Erol, görevini layıkıyla yerine getireceğini belirtti.

Erol, yeni oluşturulacak yönetimle Karacabey'e en iyi hizmetleri vermeye devam edeceklerini kaydetti. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.