AK Parti’de aday bolluğu

Karacabey Belediye Başkanlığı’nı mutlaka kazanmak isteyen ve bunun için güçlü bir isim üzerinde duran AK Parti, ince eleyip sık dokumaya başladı.
 Üçüncü kez AK Parti İlçe Başkanlığına seçilen Halit Türkkan, pırıl pırıl gençlerden oluşan dinamik, üretken ve çalışkan bir ekip kurduklarını söyledi.
 Türkkan, dün yaptığı açıklamada, Belediye Başkan adayı hakkında isim vermeden aradıkları özelliklerin mesajını verirken, Önder Matlı’yı öne çıkardı.
 AK Parti kulislerinde Önder Matlı’nın ismi sıkça gündeme gelirken, Belediye Başkanlığına aday adayı olabilecekler arasında, Osman Çatak, İsmet Turnalı, Enver Kartal ve Şaban Bayraktar isminin de yer alabileceği söyleniyor.   Türkan, İl Yönetimi’nden ve AK Parti Bursa Milletvekillerinden gelen  baskılar nedeniyle vizyon olarak ön plana çıkan, her kesimi kuçaklayabilen, dürüst, çalışkan ve güçlü bir isimle seçime girileceğini ileri sürdü.
Ramazan Bayramı sonrası netlik kazanacak olan ismin Önder Matlı olması yönünde İl Yönetimi’nden baskı yapıldığı iddia edildi. Matlı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Önder Matlı’nın daha önce ortaya atılan bu iddiaları yoğun işleri nedeniyle yalandığı ancak, AK Parti kurmaylarının bu kez Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’i devreye sokarak ikna edebilecekleri dile getirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.