“AK Parti ile Türkiye güçlendi”

Partisinin 17. kuruluş yıldönümü nedeniyle açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, karanlık güçlerin yeni bir oyunu daha sahneye koymaya çalıştığını ancak başarılı olamayacaklarını söyledi.
AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, 17 yıl önce siyasi hayata adım atarak Türk demokrasi tarihinde kendine muazzam bir yer edinen AK Parti’nin, bugün de ilk günkü heyecan, azim, inanç ve şevkle ülkeye hizmet vermeye devam ettiğini söyledi.
Ayhan Salman, partisinin 17. kuruluş yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, AK Parti’nin, 16 yıldır tek başına iktidarda kalarak bu alanda unutulmaz bir başarı kazandığını, açık ara önde kazandığı seçimlerle de Türk siyasi hayatına damga vurduğunu söyledi.
14 Ağustos 2001 tarihinde Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları tarafından kurulan AK Parti’nin, her dönemde gücünü milletten alarak, milletin takdirini kazanarak bugünkü konuma ulaştığını vurgulayan Başkan Salman, ‘Ekonomik ve siyasi istikrarsızlıkların yaşandığı bir dönemde tarih sahnesine çıkan AK Parti, kurucusu ve liderimiz Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncülüğünde kutlu yürüyüşünü sürdürüyor. Partimiz, her türlü güçlüğe rağmen, milletimizle birlikte var olmaya devam edecektir’ dedi.
HALKIN UMUDU OLDUK
Başkan Salman, AK Parti’nin Türkiye’nin zengin kaynaklarına, genç ve dinamik nüfusuna, tarihi ve kültürel mirasına, köklü devlet geleneğine, Türk milletini dini ve milli değerlerde buluşturan dayanışma ruhuna güvenerek yola çıktığını, bunda da ne kadar haklı olduğunun bugün daha net olarak görüldüğünü belirtti. AK Parti’nin doğuşunun, toplumsal bir istekten kaynaklandığını kaydeden Başkan Salman, bu coğrafyada binlerce yıl birlikte yaşayan, ortak kaderi paylaşan tüm halkın partisi olduklarını, milli iradeye saygı duyan, gücünü milletten alan bir parti olarak her daim halkın umudu olduklarını vurguladı.
HEP TEK YÜREK OLDUK
AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, açıklamasında AK Parti’nin kuruluş tüzüğünde yer alan ilkelere, hedeflere, milletle el ele vererek ulaştığını, iktidarda olduğu 16 yılda, Türkiye’yi daha güçlü hale getirecek büyük projeleri yaşama geçirdiğini söyledi. AK Parti’nin Türkiye’yi dünyada sözü geçen bir ülke konumuna getirdiğini savunan Salman, bu süreçte Türkiye’nin çeşitli sıkıntılarla karşı karşıya kaldığını, ancak Türk milletinin her seferinde tek yumruk olduğuna değinerek şunları söyledi:
HAİNLER YİNE İŞBAŞINDA
Türkiye ne zaman güçlense, söz sahibi olsa, batılı emperyalist güçler bundan rahatsız oluyor. Ülkemizi bölmek, karıştırmak, zayıflatmak için her türlü oyunu sahneye koymaktan çekinmiyorlar. Hem partimize, hem ülkemize yönelik hain girişimlerden hiç vazgeçmiyorlar. Yakın zamanda dış güçlerin tertiplediği FETÖ terör örgütünün hain darbe girişimini yeni atlattık. Milletimiz, karanlık güçlerin karşısına dikilerek, bu ülkenin, bu devletin, bu bayrağın sahipsiz olmadığını tüm dünyaya gösterdi. Hainlerin tezgahını milli irademizle, vatan aşkıyla, bayrak sevgisiyle, milli mücadele ve Çanakkale ruhuyla bozduk.
BİZİ DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKLER
Bölgesinde kendi kaderini başkalarının ellerine teslim etmeyen, söz sahibi, gücünü milletinden alan Türkiye Cumhuriyeti’ni bölmek, parçalamak isteyenler, şimdi yeni bir tezgah peşindeler. Silahla, diplomasiyle başarılı olamayan hainler, ekonomimiz üzerinden oyun oynayarak, Türk milletini zayıflatmaya çalışıyorlar. Ama herkes bilsin ki ülkemiz, milletimizin iradesiyle bu karanlık oyunları da bozacaktır. Türkiye, emperyalist güçlerin önünde asla diz çökmeyecek, bu zorlu mücadeleden de Allah’ın izniyle başarıyla çıkacaktır.’

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.