AK Parti ile kadınlar daha mutlu

 

Milletvekili Matlı mesajında : 'Her millet, kendi değerleriyle, bağlı bulunduğu kültür ve medeniyet havzasıyla milletlerarası arenada değer kazanır ve saygı görür. Bir zamanlar gücüyle değil, adaleti, hakperestliği ve taşıdığı insanî değerlerle asırlarca kıtalara, insanların kalplerine hükmetmiş olan bir milletin torunları olarak; ailenin en önemli ferdi kadınlarımız bizim için her zaman önemlidir. Ülkemizde kadınlarımız hem aile içerisinde hem de çalışma hayatında çok başarılı işlere imza atmaktadır. Buna rağmen kadınlarımıza karşı yapılan şiddet ve onur kırıcı davranışlar toplumun tüm kesimini derinden etkilemektedir.

AK Parti hükümetimizce, göreve geldiğimiz günden itibaren kadınlara pozitif ayrımcılık yapıldı ve kadın haklarına yönelik birçok iyileştirme  gerçekleştirildi. Hükümetimiz, ülkemizin tüm yörelerinde yaşayan kadınlarımızın sorunlarını tek tek gündeme getirerek, kadınların toplumda hak ettiği konuma gelebilmeleri amacıyla eğitimden siyasete, ekonomiden ticarete kadar birçok alanda aktif olabilmelerini sağlamış ve onlara destek olmuştur. Kadınların siyasette aktif rol oynamasının öneminin bilincinde olan partimiz, kadınlarımızın aktif siyasette daha fazla görev almalarına imkan sağlayarak, siyasette de kadınların önemini ortaya çıkarmıştır.

AK Parti Hükümetimiz eğitim ve sağlık hakkının kutsallığının bilinciyle, sosyal devlet anlayışıyla pek çok proje ve uygulamaya imza atmaktadır.

Bu dugu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.