AK Parti görev dağılımı yaptı

Karacabey AK Parti İlçe Başkanlığı, önceki hafta gerçekleştirdiği kongrenin ardından görev dağılımını yaptı.
AK Parti’nin yenilenen yönetimi dün gerçekleştirilen basın toplantısında tanıtıldı. Yönetim kurulunda 9 ismin değiştiğini belirten İlçe Başkanı Murat Erol, “Sürekli yenilenen bir partiyiz. 6 arkadaşımız ilk kez görev aldı. 3 arkadaşımız da bizden önceki yönetimlerde görev yapmıştı. Toplam 9 isimde değişiklik yaptık. Verimli olamadıkları gerekçesiyle görevini sonlandırmak isteyen arkadaşlarımız da oldu. Sonuçta bu bir bayrak yarışı.
Koltuktan güç almaya değil, koltuğa güç vermeye çalışıyoruz. Şehir Plancısı Olcay Ünal, Avukat Semih Torun, Sosyolog Nihal Savaş, Gıda Teknikeri Ayşen Turhan, Emekli Öğretmen Hasan Aydın, bizden önceki yönetimde görev alan Talat Malçok, Özer Kuzu, en eski üyelerimizden esnaf Mehmet Ali Saymaz ve Gençlik Kolları Başkanımız Melih Sever, yönetim kurulumuza katılan isimler oldu. Melih Sever’in yönetim kuruluna girmesiyle boşalan Gençlik Kolları Başkanlığına Samet Usta’yı görevlendirdik. Hepsi birbirinden değerli arkadaşlarımız. İşlerimizi kolaylaştıracaklarına ve kendilerinden faydalanacağımıza inanıyoruz.
Yönetim kurulumuzun yüzde 45’i üniversite mezunu. Yüzde 25’i bayan, hemen hemen yarısı 40 yaş altında. Uyum içinde çalışacak bir yapı oluşturduk. Görev dağılımımızı da yaptık.
‘Üçlü olsun, güçlü olsun’ sloganıyla çıktığımız yolda mazeretimiz kalmadı. Artık taş atıp baş yarma vakti. Kısır çelişkilerle Karacabey’imize bir gün dahi kaybettirmeye lüksümüz yok. Uyum içinde süren çalışmalarla ilçemize yakışan hizmetleri yapacağız. Genel seçimlerde oylarımızı yüzde 50’nin üzerine çıkaracağız. Hedefimiz bu yönde. Komisyonlarımızı da yakında belirleyeceğiz” dedi.
Basın mensuplarının yeni hastane, Mustafa Erdoğan Parkı ve Soğan Pazarı Kavşağı ile ilgili soruları da yanıtlayan İlçe Başkanı Murat Erol, “Yeni hastane inşaatında yüklenici firmaya verilen süre 10 gün önce doldu. Ek süreyi kullanıyor. Yüzde 90’ı tamamlandı. Ocak ayı içerisinde hizmete başlayacak. Hastanenin gider sıkıntısı Belediye’mizce çözülecek. Kavşak ile ilgili çalışmalarımız var. Trafik lambalarının yetersiz kalacağının bilincindeyiz.
Eski Belediye Başkanı Ergün Koç, fantastik bir hareket yaptı. Atatürk Kültür Parkı’na hareketlilik kazandırmadan daha büyük bir park için girişimde bulundu. İhaleye çıkılmış ancak ödeme yapılmamıştı. Keşke buraya yapılacak yatırımlar Atatürk Kültür Parkı’na yapılsaydı. Atsan atılmaz, satan satılmaz bir durumda. Öylece bırakamayız. Çalışmalar sürüyor” dedi.
Yönetim kurulunun görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti: Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Kadir Sevik, Yardımcısı Hasan Aydın, Teşkilat Başkanı Gültekin Saygısever, Yardımcısı Halil Kaya, Seçim İşleri Başkanı Ahmet Gülsoy, Yardımcısı Semih Torun, Tanıtım ve Medya Başkanı Talat Malçok, Yardımcısı Sait Mete Sökmen, Dış İlişkiler Başkanı Fahrettin Dengiz, Yardımcısı Hasan Avşar, Sosyal İşler Başkanı Sibel Bilgin, Yardımcısı Nihal Savaş, Yerel Yönetimler Başkanı Olcay Ünal, Yardımcısı Erol Şen, Ekonomik İşler Başkanı Hakan Pullu, Yardımcısı Hakan Ayşavkı, Halkla İlişkiler Başkanı Yüksel Cesur, Yardımcısı Özer Kuzu, Mali ve İdari İşler Başkanı Esat Çelik, Yardımcısı Mehmet Ali Saymaz, AR-GE Başkanı Eser Tunay, Yardımcısı Cemali Tutka, İlçe Sekreteri Melih Sever, Yardımcısı Ayşen Turhan.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.