“AK Parti daima üreten ve emekçi kadının yanında!”

Hamiyet Özenli başkanlığındaki Karacabey AK Parti İlçe Kadın Kolları Yönetimi Dağkadı Üretici Kadınlar Derneği’nin konuğu olarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı. AK Partili Kadınlar ayrıca tarlada çalışan emekçi kadınları da ziyaret etti.
Ziyaretler hakkında bilgilendirmede bulunan AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, “Üreterek, örgütleşerek; güçlenen Karacabey Dağkadı Üretici Kadınlar Derneği’ne ziyarette bulunduk. ÜKAD Başkanı Aylin Yıldız’dan çalışmaları hakkında bilgi aldık. Dağkadı Mahallesi’nin kadınları Türkiye’ye üreten kadının gücünü gösteriyor. Karacabey’de ilk kadın kooperatifini kuran Aylin Yıldız başkanlığındaki tüm üyeleri ayrı ayrı tebrik ediyoruz. Başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan ÜKAD Derneği kadınları kendi yetiştirdikleri ürünlerle hijyen ortamında tamamen organik olarak bin bir emeklerle hazırladıkları yazlık-kışlık yiyecekleri dernek raflarında tüketiciye sunuyor. Dernek bahçesinde açtıkları Kahvaltı Salonu’nda da dalından sofraya getirdikleri doğal ürünlerle kahvaltıyı eşsizleştiriyor. Tüm cemiyetlere ve organizasyonlara ev sahipliği yapan ÜKAD tüm üretken kadınlara öncülük etmeye devam ediyor. Başarılarının devamını diliyor, herkesi ÜKAD’ı desteklemeye davet ediyoruz… Girişimci kadınlarımız desteklendikçe daha da büyüyecektir. Kadınların ev ve ülke ekonomisine katkı sunabilmeleri için AK Parti hükümetleri daima üreten kadınların yanında olmuştur. Kadınların iş hayatına atılmasındaki desteklerimiz sürecektir. Bugüne kadar binlerce kadın devlet desteğiyle iş hayatına atıldı. Bu sayede kadın girişimcilerimiz her geçen gün artmaktadır. Mükemmel ev sahipliğiyle bizleri çok iyi şekilde ağırladıkları için tüm dernek üyelerine teşekkür ediyoruz.” dedi.
AK Partili kadınların ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten ÜKAD Başkanı Aylin Yıldız,”Topraklarımızda yetiştirdiğimiz mahsullerden elma sirkesi, domates salçası, reçel, erişte, mantı, tarhana, turşu vb. ürünlerimizi kendi evimizde nasıl yapıyorsak, burada da öyle üretiyoruz. Tüm ürünlerimiz hijyenik, doğal ve katkısızdır. 32 üyemizle ticari hayatımızı daha güçlü hale getirmek için Karacabey’in ilk kadın kooperatifini kurduk. Kooperatifimizdeki satışlar dışında şarküterilerede hizmetimiz vardır. Daha da büyüyerek tüm Türkiye’ye adımızı duyurmayı hedefliyoruz. Biz üretmeye, tüketicilerimizi memnun etmeye devam edeceğiz. İnanıyoruz ki bu özveri,azim, çalışma ve birlik beraberliğimizle daha da büyüyüp, gelişeceğiz. Her zaman yanımızda olan AK Partili kadınlara ve bizleri destekleyen herkese şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.
Özenli, “Programımız çerçevesinde tarım işinde alın teri ile çalışan emekçi kadınlarımızı da ziyaret ederek, hatırlarını sorduk. AK Parti olarak her zaman tüm kadınlarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha yineledik. Kendilerini ziyaret etmemizden dolayı çok memnun olduklarını ifade eden vefakar, emekçi kadınlarımıza sıcak yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.