Karacabeyliler Derneği’nden ‘Umre’ organizasyonu

Bursa’da sosyal ve kültürel faaliyetleriyle takdir toplayan Karacabeyliler Derneği, yeni bir hizmet için kolları sıvadı. Karacabeyliler Derneği, Kasım ayı başında gerçekleştireceği ‘Umre’ ziyaretinin startını verdiğini duyurdu.
Karacabeyliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Din İşleri Komisyonu Başkanı Hüseyin Ay, 152 kişiyi, ayda 152 TL’ye 15 günlüğüne Umre’ye götüreceklerini söyledi. Hüseyin Ay, konuyla ilgili şu bilgilere yer verdi: “Geçtiğimiz yıl dernek olarak ayda 100 TL’ye yüz kişiyi umreye götürdük. Bu projemiz kelimenin tam anlamıyla çok başarılı bir şekilde tamamlandı. Umre adaylarımız mutlu ve huzurlu bir şekilde yurda döndü. Bu yıl için de geçtiğimiz yıl umreye gidenlerin yakınlarına memnuniyetlerini aktarmaları sonucunda gerek şahsıma, gerekse diğer dernek yöneticisi arkadaşlarıma yeniden umre talepleri geldi. Bizler de vatandaşlarımızın bu talepleri karşısında duyarsız kalmadık ve bu yıl bir aksilik olmazsa önümüzdeki Kasım ayının ilk haftası olmak kaydıyla projeyi daha da büyüterek 152 kişiyi, ayda 152 TL’ye 15 günlüğüne umreye götürmeye karar verdik. Bu konudaki projemizi hazırladık.
Geçtiğimiz yıl olduğu gibi, bu yıl da Kabe’ye 5 dakikalık aynı lüks ve konfordaki otellerde ve aynı hocalarımız eşliğinde umre ziyareti kayıtlarımız başlamıştır. İsteyen üyelerimize peşin, durumu müsait olmayanlar için ise eşit taksitler halinde 152 kişilik bir kafileyle Kasım ayının ilk haftası yola çıkmayı planlıyoruz.
Geçtiğimiz yıl umre için anlaştığımız firma sahibi Sayın Ozan Erdursun ve firmanın Bursa Sorumlusu Sayın Ümit Şeker ile resmi mukaveleyi Dernek Başkanımız Sayın Yüksel Ceylan öncülüğünde imzaladık. Tüm Karacabeyli, Bursalı ve umreye 15 günlüğüne en iyi imkanlarla gitmek isteyen herkesi bu projeye bekliyoruz. Gitmek isteyenlerin yapacakları tek şey, Karacabeyliler Derneği’nin herhangi bir yöneticisi ile irtibata geçmeleridir.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.