AK Kadınlar’dan emekli öğretmenleri duygulandıran ziyaretler

Adalet ve Kalkınma Partisi Karacabey İlçe Kadın Kolları, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçedeki emekli öğretmenleri ziyaret ederek, anlamlı günlerini kutladı. Hamiyet Özenli başkanlığındaki İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyelerinin, gerçekleştirdikleri ziyaretlerde emekli öğretmenlerin mutlulukları görülmeye değerdi.
Hasan Aydın, Sebile Yılmaz, Nesimi Giray Günaydınlı ve Aysel Yasyerli’ye çiçek takdim ederek, günlerini kutlayan AK kadınlara, emekli öğretmenler de bu önemli günde hatırlanmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Çok duygulandıklarını belirten emekli öğretmenler, eski günlerini yeniden yaşadıklarına dikkat çekerek, ziyaretten onur duyduklarını söyledi.
AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, öğretmenliğin dünyanın en onurlu mesleklerinden biri olduğunu ifade ederek, “Millet Mektepleri’nin açılışı ve Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım, 1981’de Öğretmenler Günü olarak kutlanmaya başlandı. Yavrularımızı yetiştiren, geleceğin teminatı çocuklarımızı eğiten öğretmenlerimizi bir gün değil her gün hatırlamamız gerektiğini düşünüyoruz. Bugünün anlam ve önemine yakışır bir şekilde saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutlamak amacıyla AK Parti İlçe Kadın Kolları olarak emekli eğitmenlerimizi ziyaret ettik. Kutsal görevlerden biri olan bu mesleği icra eden öğretmenlerimizle oturup karşılıklı sohbet ettik. Herkesin takdirini ve sevgisini kazanmış öğretmenlerimize, bu en özel günlerinde var oldukları için bir teşekkür etmeyi kendimize borç bildik.
Bu vesileyle mesleği daha önce icra eden öğretmenlerimizin geçmişin tarihi dokusuna ışık saçtığı gibi fikirleri, engin bilgi ve tecrübesiyle de geleceğe yol açan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, var oldukları için teşekkür ediyor ve her zaman var olmaları için de dua ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.