Karacabey’li genç Avukat, hukuk bürosunu açtı

Karacabey’in genç avukatlarından Göktuğ Çolpan’ın Avukatlık Bürosu törenle açıldı. İlçenin saygın ailelerinden Muhasebeci Necmi Çolpan’ın oğlu Göktuğ Çolpan, çok sayıda davetlinin katıldığı törenle ilk Hukuk Bürosu’nu açmanın gururunu yaşadı.
Runguçpaşa Mahallesi 49 Sokak Şekerdağ İş Merkezi Kat:1 No:3’teki Çolpan’ın Avukatlık Bürosu’nun açılışına; Sütaş’ın kurucusu merhum Sadık Yılmaz’ın kardeşi Sıtkı Yılmaz, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve AK Parti Bursa eski Milletvekili Önder Matlı, siyasiler, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda ilçe halkı katıldı.
Okunan duaların ardından Sıtkı Yılmaz, Başkan Ali Özkan ile Önder Matlı genç avukatın bürosunun açılış kurdelesini birlikte kesti.
2014 yılında Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan genç Avukat Göktuğ Çolpan, Bursa’da bir yıl staj ve 1,5 yıl da avukat olarak çalıştıktan sonra kendi bürosunu Karacabey’de açtı.
Konuklarla ailesi eşliğinde tek tek ilgilenen ve heyecanlı olduğu dikkatlerden kaçmayan Göktuğ Çolpan, mesleğini onurlu bir şekilde yürüteceğini, hukukun doğru bir şekilde tecelli etmesi için çalışacağını ve Karacabey’de hizmet veren en iyi hukuk bürosu olma noktasında çaba göstereceğinin altını çizdi.
İlçe halkına hukukla ilgili her türlü avukatlık hizmeti vermeye hazır olduğunu belirten genç Avukat Çolpan, “Bugün yıllardır verdiğim emeğimin karşılığını aldım. Ailemin de büyük desteği ile hukuk büromu açmış bulunmaktayım. Bugün beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. Adalet, dürüstlük ve hakkaniyet ilkeleri çerçevesinde memleketime hizmet vermek üzere Avukatlık Büromu kurdum. Burada haklının ve hakikatin yanında olacağım. Hukuki sorunları olan herkesi bekliyorum. Mesleğimde en iyiler arasında yer almak istiyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.