AK kadınlardan anlamlı ziyaretler!

 

AKP İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyaretlerde, “Annelik” kavramının kutsallığına değinildi.

AK Parti olarak her zaman annelerin yanında olduklarını belirten İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, “Bizim kültür ve medeniyetimizde annelik, kadına anlam katan bir değerdir. 'Cennet annelerin ayaklarının altındadır' ölçüsü, ebedi hayatı kazanabilmede anneliğin nasıl bir yüksek değer olduğuna işaret eder. Bize kanından kan, canından can katarak aylarca karnında taşıyıp sonra da yaşadığımız dünyaya getiren, bununla da kalmayıp gecesini gündüzüne katarak büyütüp besleyen o değerli varlığımıza ne kadar hürmet etsek azdır.

AK Parti olarak, toplumsal değerlerimize her zaman sahip çıktık, çıkmaya da devam edeceğiz. Toplumsal çimentomuz olan bu değerlerden biri de annelerimiz ve analık değeridir. Sosyal, siyasal ve ekonomik hakları kadınlarımıza yasal olarak sağlarken öte yandan hayatlarını kolaylaştıran adımları atmayı da ihmal etmedik. Bizim hedefimiz gelecek nesillerdir. Biz bugünü değil, yarınları düşünüyoruz. Planlarımızı, projelerimizi yarınlar için yapıyoruz. Annelerimizi, çocuklarımızı, engelli vatandaşlarımızı, yaşlılarımızı, kimsesizlerimizi sahipsiz bırakmadık, bırakmayacağız” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.