AK Gençlikten kitap kampanyası

Konuyla ilgili kamuoyunu bilgilendiren AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Melih Sever, kampanyanın ilk olarak Karacabey’de yapılacağını daha sonra bölge ve ülke geneline kadar yaymak istediklerini söyledi.

Tüm Karacabeylileri bu anlamlı kampanyaya davet eden Sever, ilçede kitaba ihtiyacı olan okulları tespit ederek eğitime katkıda bulunmak istediklerini kaydetti.

Kampanyaya destek vermek isteyenlerin kitapları AK Parti İlçe Binası’na bırakabileceklerini belirten Başkan Sever, 2011-2012 Eğitim Öğretim Sezonu’nun ilk yarısında kitapların belirlenen okullara teslim edileceğini ifade etti.

Roman, hikaye, ansiklopedi ve ders kitapları gibi eğitici tüm kitapların kampanya dahilinde olduğunu belirten Sever, “Bu anlamlı kampanyaya tüm ilçe halkımız davetlidir. İlçemizde kitap gibi önemli bir bilgi kaynağına sahip olamayan okullarımızın olduğunu tespit ettik. Bunları detaylı bir şekilde araştırarak, kitap ihtiyacı bulunan okullarımıza destek olmak istedik. Eğitime destek için tüm Karacabeylileri göreve çağırıyoruz. Kampanyaya ses veren herkese şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.