TDPden 731 öğrenciye bilgilendirme

TDP Polis Memurları İsmail Düzdağ ve Birol Demirmen’in gerçekleştirdiği toplantılarda 731 öğrenci bilgilendirildi.

            Muhsin Özdamar İlköğretim Okulu’nda 4 sınıftan 132 öğrenciye, Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu’ndan da 23 sınıftan 599 öğrenciye okula geliş ve gidişlerde dikkat etmeleri gerekenleri anlatan TDP yetkilileri, polisin görevleri hakkında da önemli bilgiler sundu.

Toplantıda; ilk olarak polisin tanıtımı, üniformalarına göre polislerin yaptığı işler anlatıldı. Daha sonra okula geliş ve gidişlerde öğrencilerin dikkat etmeleri gereken konular hakkında bilgi verildi. Güvenli internet kullanımına dikkat çeken TDP Polis memurları, öğrencilerin herhangi bir sorunla karşılaştıklarında kimseden çekinmeden anne, baba, öğretmen ve polislere bildirmelerini istedi.

TDP Polis Memurları, “Evde bulunduğunuzda kapı çaldığında kapıyı tanımadığınız kimseye açmayın. Tanımadığınız kimseyle konuşmayın. Apartman giriş kapılarının mutlaka kapalı olması konusunda büyüklerinizi uyarın. Okula servisle gelip gidiyorsanız, biniş ve inişlere dikkat edin. Özellikle araçların geçtiği sokaklarda oyun oynamayın. Evinizin önünden uzaklaşmayın” dedi.

            Trafik kuralları hakkında da bilgi veren TDP Polis Memurları İsmail Düzdağ ile Birol Demirmen, öğrencilerin polislikle ilgili merak ettikleri sorulara yanıt verdi.

Son olarak TDP yetkilileri öğrencilere, “Polis Ne İş Yapar?” isimli çizgi film ile müzik videoları ve hırsızlıklarla ilgili videoları izlettirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.