AK Gençlik seçim çalışmalarına başladı

AK Parti Karacabey Gençlik Kolları Mart 2019’da yapılması planlanan yerel seçimler öncesinde genç seçmenleri ziyaret ederek seçim startını verdi.
Adalet ve Kalkınma Partisi Karacabey İlçe Gençlik Kolları, 2019 Mart seçimleri için gece gündüz çalışıyor. AK Parti Karacabey İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Coşkun ve yönetimi dur durak bilmeden genç olmanın verdiği enerjiyle seçim çalışmalarına başladı.
İlk defa 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerinde oy kullanan genç seçmenleri evlerinde ziyaret eden AK Gençler, genç seçmenlere AK Gençliği ve çalışmalarını anlatarak yerel seçimler öncesinde farkındalık oluşturuyor.
Yeni Türkiye gençlerin omuzlarında yükselecek
24 Haziran Seçimleri’ni değerlendiren AK Parti Karacabey İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Coşkun, ”Yeni Türkiye gençlerin omuzlarında yükselecek. Emanet aldığım bu önemli sorumlulukla birlikte hiç ara vermeden de bugüne kadar olduğu gibi yine tüm enerjimizle sahaya indik. Amacımız, gençliğe ve fikirlerimize güvenen partimize layık olmak. İnşallah 2019 Mart seçimlerine kadar var gücümüzle çalışacağız ve inşallah Yeni Türkiye gençlerin omuzlarında yükselecek” dedi.
Üniversiteli AK Gençlik çalışmalara başladı
Yerelde yürüttükleri gençlik çalışmalarının yanı sıra üniversite gençliği için de çabaladıklarını belirten AK Parti Karacabey İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Coşkun, “Şehir dışından üniversite okumak için ilçemize gelen üniversiteli genç kardeşlerimize her konuda yardımcı olmak için Üniversiteli AK Gençlik (ÜNİAK) birimimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Öğrenci kardeşlerimiz ÜNİAK birimimize sosyal medya hesaplarımızdan ve sosyal medya hesaplarımızda bulunan formu doldurarak ulaşabilir” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.