Aile içi iletişimin öğrenci başarısına etkisi

Aile içi iletişimin öğrenci başarısına etkisi
Karacabey Atatürk İlköğretim Okulu’nda 6, 7 ve 8. sınıf öğrenci velilerine yönelik “Aile İçi İletişim ve Öğrenci Davranışları’ konulu seminer düzenledi.
Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Çalı, Okul Müdürü Erdal Akdağ ve okul idarecileri ile çok sayıda veli katılırken, Rehber Öğretmen Sezen Tulgarer ise seminerde konuşmacı olarak yer aldı.
Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, bu tür çalışmaların çok olumlu olduğunu, öğrenciyi anlamanın ve ona yakın olmanın, öğrenci başarısını arttıracağını söyledi.
 Rehber Öğretmen Sezen Tulgarer, çocuk ile anne-baba arasında ilişkinin nasıl olması gerektiği, karşılıklı olumlu ve hatalı davranışların neler olduğunu örneklendirerek velilere ışık tuttu. Öğrenci velilerinin sorularına da ayrı ayrı cevaplayarak velileri bilgilendirdi.
Öğrenci velileri yapılan bu çalışmadan çok memnun olduklarını, bir çok yeni bilgiler öğrendiklerini söyleyerek, okul idaresine ve rehber öğretmene teşekkür ettiler.
Program sonunda, Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, verdiği önemli bilgilerden dolayı Rehber Öğretmen Sezen Tulgarer’i kutlayarak çiçek hediye etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.