Adnan Menderes Parkı açıldı

İlçede Gençlik Parkı olarak anılan alan Karacabey Belediyesi tarafından modernize edilerek Adnan Menderes Parkı adıyla düzenlenen törenle hizmete girdi. Geçtiğimiz Cuma günü düzenlenen törene AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, protokol üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
Karacabey’de ihtiyaç duyulan mahallelere yeni parklar yaparken, mevcut parklarda da iyileştirme çalışmaları yaptıklarını söyleyen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Bizim çocukluğumuzun geçtiği bir park burası. Burada mülkiyetle ilgili bir sorun vardı. Bu parkın mülkiyetini öncelikle Karacabey Belediyesi’ne kazandırdık. İlçemizin en eski parklarından biri olan ve Gençlik Parkı olarak anılan alanı modernize ederek ilçemize yakışır bir hale getirdik. Oyun grupları ve peyzaj çalışmalarıyla güzelleştirdik. Ve bu güzel parkımıza Demokrasi Şehidimiz Adnan Menderes’in ismini verdik. Karacabey’imize kazandırdığımız bu güzel sosyal alanı böylece daha da anlamlı bir hale getirdiğimize inanıyorum. İhtiyaç duyulan ve talep gelen bütün mahallelerimize park yapacağız. Parksız mahallemiz kalmayacak. Bu parklara isim seçerken milletimizin uzlaştığı, ülkemize ve Karacabey’imize değer katan isimleri seçmeye çalışıyoruz. Bu millet için şahadet şerbeti içmiş birinin ismi bugüne kadar hiçbir yere verilmemiş. Buraya bu yüzden Adnan Menderes’in isminin verilmesini istedik.
Ezanı yeniden orijinal haliyle Arapça’ya çeviren demokrasi şehidimiz Adnan Menderes’i asan zihniyet yine iş başında. Yine Türkçe ezan safsatalarıyla milletin karşısına çıkıyorlar. Kim yapıyor bunu? Tabii ki Muhasebeci Kemal öncülüğündeki CHP’liler. Zaten Adnan Menderes’ten sonra bir daha iktidar yüzü göremeyen CHP, hala bu halkın değerlerini anlamıyor ve hala akıllanmıyor.” ifadelerini kullandı.
Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu ile AK Parti Bursa Milletvekili Dr. Mustafa Esgin de, açılan parkın Karacabey’e hayırlı olması dileğinde bulundu. Konuşmaların ardından ilçe protokolü tarafından Adnan Menderes Parkı’nın açılış kurdelasının kesimi yapıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.