Bursa’da Üretim Çalıştayı düzenlenecek

Aydınlık Gazetesi’nin düzenlediği Üretim Kurultaylarının biri de Bursa’da düzenleniyor. Türkiye genelinde Çiftçi ve Üretim Kurultayları düzenleyen Aydınlık Gazetesi, yörenin etkili isimlerinin yanı sıra uzmanları ve siyasileri de davet ediyor.
Aydınlık Gazetesi Müdürü Mustafa İlker Yücel, Bursa Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda 16 Kasım Cuma günü saat 13:45 ila 17:30 arasında yapılacak kurultay için yerel basına bilgi verdi.
Yücel, “Gazetemiz aracılığıyla yöre insanlarımızı ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz ile ilgili bilgilendirmeye ve birlikte çözüm yolları bulmayı amaçlıyoruz. Bu nedenle Üretim Kurultaylarından birini Türkiye’nin en büyük tarım ve sanayi bölgelerinden biri olan Bursa’da düzenlemeyi düşündük. Bursalı sanayici, işadamı, çiftçi ve tüm üreten kesimleri kurultayımıza bekliyoruz.” dedi.
Öte yandan kurultaya Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek’in de katılacağı öğrenildi. Kurultay sonrası yerel bir kanalda programa katılacak olan Perinçek’in Bursa Sanayici ve İşadamları ile yemekte buluşacağı da bildirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.