Adım adım şampiyonluğa!

Geçen haftaki Gölcükspor maçından galibiyetle ayrılmasının ardından en yakın rakibine 17 puan fark atan ve şampiyonluğa artık çok yaklaşan TFF 3. Lig’deki temsilcimiz ve 3. Grup lideri Karacabey Belediyespor, önümüzdeki Pazar günü play off hedefi bulunan Muğlaspor’u konuk edecek. Zorlu mücadele saat 14.30’da başlayacak. Karacabey Belediyespor Basın Sözcüsü Mustafa Kuzu, şampiyonluğa koşan Karacabey Belediyespor’a destek vermek için tüm ilçe halkını Pazar günü oynanacak Muğlaspor maçına davet etti.

Karacabey Belediyespor, aldığı 17 galibiyet, 6 beraberlik, 2 mağlubiyet ve topladığı 57 puanla en yakın rakibi Nevşehir Belediyespor’un 17 puan önünde lider durumda bulunuyor. Temsilcimiz, şu ana kadar evinde oynadığı 12 maçta hiç yenilgi yüzü görmezken, bu karşılaşmalardan 9 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti.

Play Off hedefini sürdüren Muğlaspor ise, 25 maç sonunda 10 galibiyet, 7 beraberlik, 8 mağlubiyet ve topladığı 37 puanla averajla 6. sırada bulunuyor. Muğlaspor, 12 deplasman maçının 6’sını kazanırken, diğer karşılaşmalardan 3 beraberlik ve 3 de yenilgi aldı. Muğlaspor ayrıca, Karacabey Belediyespor ve Pazarspor’un ardından dış sahada en çok puan toplayan üçüncü takım konumunda.

Öte yandan Karacabey Belediyespor’da bu maç öncesi kırmızı kart cezalısı Onur Özcan dışında eksik veya sakat oyuncusu bulunmuyor. Sakatlığı sebebiyle 2 haftadır sahalardan uzak kalan golcü Abuzer’in ise, Muğlaspor maçında ilk onbirde olması bekleniyor.

“Stadı şampiyona yakışır bir şekilde stadı tıklım tıklım dolduralım”

Karacabey Belediyespor Basın Sözcüsü Mustafa Kuzu, şampiyonluğa çok yaklaşan Karacabey Belediyespor’a destek vermek için tüm ilçe halkını Pazar günü oynanacak Muğlaspor maçına davet etti. Play Off oynamayı hedefleyen Muğlaspor’un dikkat edilmesi gereken bir takım olduğunu vurgulayan Kuzu, “Her zaman söylediğimiz gibi tek hedefimiz bu sezon şampiyon olmak ve 2. Lig’e direkt olarak yükselmektir. Pazar günü sahamızda Muğlaspor’u ağırlayacağız. Rakibimiz ciddiye alınması gereken bir takım. Çünkü dış sahada topladığı puanlara baktığımızda, bizi zor bir maç bekliyor. Her takıma olduğu gibi Muğlaspor’a da saygı duyuyoruz.

Adım adım şampiyonluğa koşan bir takıma “Karacabeyliyim” diyen ve bu ilçeyi seven herkesin destek vermesini bekliyoruz. Böylesine iyi giden, grubunda en yakın rakibine 17 puan gibi ciddi bir fark atmış takıma sahip çıkmak gerekir. Her ne olursa olsun, her zaman söylediğimiz gibi küfüre karşıyız. Taraftarlarımızdan bu konuda duyarlı olmalarını ve şampiyonluğa çok yaklaşan bir takıma stadı tıklım tıklım doldurarak destek vermelerini bekliyoruz.

Pazar günü karşı karşıya geleceğimiz Muğlaspor maçından da 3 puanla ayrılmak ve şampiyonluk hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı saat 14.30’da M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynayacağımız maça davet ediyorum. Bizim en büyük güvencemiz ve itici gücümüz olan taraftarımız olmadan şampiyonluğun tadını çıkaramayız.” ifadesini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.