ADD’den Esnafspor’a destek!

Atatürkçü Düşünce Derneği Karacabey Şubesi, Pazar sabahı Esnafspor’a moral kahvaltısı verdi. 2. Amatör Küme’de mücadele eden ilçenin köklü kulübü Esnafspor’a ADD’den anlamlı bir destek geldi.
Karacabey Esnafspor Başkanı Ramazan Bıdırdı, yönetim, teknik heyet ve futbolcularla ilk deplasman maçı öncesi bir araya gelen ADD’liler, spora ve sporcuya verdikleri değeri bir kez daha gözler önüne serdi.
Moral kahvaltısında konuşan ADD Karacabey Şube Başkanı Haluk Aka, ilçe sporuna desteklerinin her zaman devam edeceğini vurgulayarak, tüm futbolcuların her daim yanlarında olacaklarının sözünü verdi.
Karacabey’de alt yapıya daha çok önem verilmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Aka, spor okullarının açılması durumunda, gençlerin madde bağımlılığından uzaklaşacağını kaydetti. Aka, ilk maçları öncesi davetlerini kabul eden Karacabey Esnafspor’a teşekkür ederek, başarı diledi.
Karacabey Esnafspor Başkanı Ramazan Bıdırdı da, “Bugün oynayacağımız Sırameşelerspor maçı öncesi futbolcularımıza moral kahvaltısı veren ADD Başkanı Haluk Aka ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyoruz. İlçede sivil toplum kuruluşu olan Atatürkçü Düşünce Derneği’nin kulübümüze vermiş olduğu destek bizleri çok mutlu etti. Hedefleri olan bir kulübüz. Esnafspor’u yaşatmak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Tüm Karacabeyliler’in ve özellikle bu kulübü kuran ilçe esnaflarımızın desteklerini bekliyoruz.” dedi.
Başkan Bıdırdı daha sonra, sporun ve amatör kulüplerin Karacabey’e vereceği katkıdan da bahsetti.
Kahvaltı sonrası ADD Şube Başkanı Haluk Aka, Esnafsporlu yöneticiler ve futbolculara Mustafa Kemal Atatürk’ün yazdığı ‘Nutuk’ adlı eser ile dernek tişörtü hediye etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.