Acılı baba, 6 gündür kayıp oğlunu arıyor

Karacabey’de geçtiğimiz Cumartesi gecesi Yarış Mahallesi’ndeki evinden çıkan Semih Sakin’den bir daha haber alınamadı. Baba Salih Sakin, yardım çığlığında bulunarak, “Oğlumu gören ya da yerini bilen insanlık namına en yakın güvenlik güçlerine ya da 0537 304 85 74 numaralı telefondan bana ulaşabilir” dedi.
Karacabey Endüstri Meslek Lisesi 12. sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Semih Sakin’in, geçtiğimiz Cumartesi akşamı saat 23.00 sıralarında Yarış Mahallesi’ndeki evinden çıktığı ve bir daha eve dönmediği belirtildi. Çocuklarının kayıp olduğu günden bu yana çalmadık kapı bırakmayan ailenin perişanlık içinde olduğu görüldü.
17 yaşındaki Semih Sakin’in babası Salih Sakin oğluna çağrı yaparak, “Neredesin Semih? Seni çok merak ediyoruz. Lütfen bize bir haber bırak” dedi. Oğluyla hiçbir sorunlarının bulunmadığını belirten baba Salih Sakin, “Ben evladımı her şeyden çok seviyorum. Karanlık odakların eline düşmemesi için Emniyet yetkililerinden ve vatandaşlardan yardım istiyorum. Benim ve ailemin çocuğumuzla aramızda herhangi bir sıkıntısı yoktur. Nedenini bilmediğimiz bir şekilde Cumartesi gecesi evden çıktı sonra da dönmedi. Çocuğumu gören, yerini bilen herkesin en yakın güvenlik güçlerine ya da bizzat bana 0 537 304 85 74 numaralı telefondan ulaşarak haber vermelerini istiyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.