!!!…???…!!!…???

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

Başlık koymadım, çünkü bir Cumhuriyet Değerleri düşmanını anlatacak, bir Cumhuriyet Düşmanını anlatacak binlerce sözcük, yüzlerce deyim, yüzlerce atasözü var.
“Yemek yediği çanağa etmek” der, halkımız. Cumhuriyetin değerlerinden yararlanıp makam sahibi olabilen Alinur Aktaş; Cumhuriyet uğruna şehit edilmiş, tam bağımsız Türkiye uğruna mücadele vermiş Türk Aydınlarını terörist ilan etmiş.
Bak Alinur Aktaş Efendi; senin açılım ihanetini işleyen siyasi düşüncen ve benzeri siyasi düşünceler ve sen bilirsin ki, Uğur Mumcu PKK dosyası açıklayacakken bombalanarak katledildi. Siyasi düşüncen ve benzeri düşünceler ve sen ülkeyi İslam dini üzerinden bölmeye çalışanlarla kolkola gezip “ne istedilerse verdiğiniz ” günlerde Uğur Mumcu bu ülke bölünmesin diye mücadele ederken bombalanarak katledildi.

Bak Alinur Aktaş Efendi; senin siyasi düşüncen ve benzeri siyasi düşünceler ve sen bilirsin ki, emperyalizm uşağı tarikat ve cemaatler İslamı İsrailiyat ile harmanlayıp yeni bir din yaratırken; o Kur’an-ı Kerimdeki İslamı anlatmak istediği ve anlattığı için katledildi.

Bak Alinur Aktaş Efendi; siyasi düşüncen ve benzeri siyasi düşünceler ve sen bilirsin ki; kolkola yürüdüğünüz İslam düşmanı cemaat ve tarikat yurtlarında çocuklara tecavüz edilir, cayır cayır yakılırken, senin siyasi düşüncenin Bakanı “bir kereden bir şey olmaz” diyordu. Onun kurduğu yurtlarda hiç tecavüz yaşanmadı. Onun kurduğu yurtlarda hiç yanan olmadı. Onun kurduğu yurtlarda Cumhuriyet ve Vatan Düşmanları yetişmedi. Onun kurduğu yurtlarda ülkesini terkedip kaçan olmadı.

Bak Alinur Aktaş Efendi; senin siyasi düşüncen ve benzeri siyasi düşünceler ve sen bilirsin ki, Tam Bağımsız Türkiye için, Tam Bağımsız Türkiye uğruna mücadele eden ve bir ceviz ağacının altında mezar esirgenen Mavi Gözlü Dev ne Amerika ‘ya ne İsrail’e ne de herhangi bir emperyalist düşünceye hizmet ediyordu. Ancak senin siyasi düşüncen ve benzeri siyasi düşünceler emperyalizme uşaklık edip Türkiye Cumhuriyetini bölmeye piyonluk ediyordu. Emperyalist ülkelerde partilerinizin kuruluşu dizayn ediliyor, kurulduğu açıklanıyordu.

Ve Sen Alinur Aktaş Efendi; sana, Cumhuriyet Değerleri düşmanlarına, Cumhuriyet Düşmanlarına….
TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN KURUCUSU,
BAĞIMSIZLIK SAVAŞIMIZIN BAŞKOMUTANI,
İLK CUMHURBAŞKANIMIZ,
SONSUZA DEK CUMHURBAŞKANIMIZ
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK 90 yıl öncesinden ne demiş. Unutma… Çünkü; Biz Unutmadık, Unutturmayacağız. Bu uğurda her bedeli ödemeye hazırız.
“TÜRKİYE CUMHURİYETİ şeyhler, şıhlar, müridler, mensupları ÜLKESİ OLMAYACAK”…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.