Belediyespor beraberlikle yetindi

TFF 3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Karacabey Belediyespor, hafta sonu zorlu deplasmanda karşı karşıya geldiği Halide Edip Edıvarspor ile 1-1 berabere kaldı. Ligde oynadığı son 5 maçını kazanarak müthiş bir çıkış yakalayan temsilcimiz, HEASK karşısında 2 puan kaybetse de 3. sıradaki yerini korudu.
Tepecik Şenol Güneş Stadı’nda oynanan mücadeleyi; Yaşar Can Temizel, Tolga Atasoy ve Murat Yanat’tan oluşan hakem üçlüsü yönetti. Kendi sahasında oynadığı maçlarda her takım için zorlu bir rakip olan HEASK karşısında maça kontrollü başlayan temsilcimiz Belediyespor, ilk yarıyı golsüz eşitlikle tamamladı. Maçın ikinci devresine ise hızlı başlayan ev sahibi ekip, 59. dakikada Fevzi Can Bozkış’ın golüyle 1-0 öne geçti. Geriye düştükten sonra beraberlik için yüklenen Karacabey Belediyespor’un baskısı 75. dakikada sonuç verdi ve İlker Avşar’ın golüyle maç 1-1 oldu.
Beraberlik golünün ardından daha istekli bir oyun ortaya koyan temsilcimiz, son dakikalarda galibiyet için yüklense de ataklardan sonuç alamayınca 1 puana razı oldu.
Ev sahibi ekipte 84. dakikada Furkan Akbulut kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Play Off yolunda emin adımlarla ilerleyen Karacabey Belediyespor, HEASK deplasmanında aldığı 1 puanla 3. sıradaki yerini korudu. Şu an ikinci sıradaki Kocaelispor’un 2, lider Bayburt İl Özel İdare’nin ise 11 puan gerisinde bulunan mavi siyahlı temsilcimiz, yarın kendi evinde ligin orta sıralarında yer alan Anagold 24Erzincaspor’u konuk edecek. Mücadele saat 14.30’da M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.