500 bin kış bitkisi ekilecek

*Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Park Bahçeler Müdürlüğü tesislerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ali Özkan, kış döneminde yeni gelecek bitkilerle birlikte toplamda 500 bin kış bitkisinin, ilçenin dikime uygun refüj ve peyzaj alanlarına dikileceğini kaydetti.

Karacabey Belediyesi, ‘modern kent’ hedefi doğrultusunda ilçenin dört bir yanını estetik açıdan da güzelleştiren uygulamalarına hızla devam ediyor.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Park Bahçeler Müdürlüğü tesislerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında ekiplerden ayrıntılı bilgi aldı.

Yaz- kış demeden işlem sürüyor

Karacabey’de gerek altyapı gerekse de üst yapı iyileştirmelerinin yanı sıra, kent estetiğine katkı sağlayacak uygulamaların da yaz-kış demeden sürdüğünü ifade eden Başkan Ali Özkan, “Şehrin girişinden itibaren tüm meydan ve caddelerdeki refüj alanlarını, parklarımızdaki peyzaj alanlarını, bu renkli kış bitkileri ile süslüyoruz. Ekiplerimiz, yeni gelen bitkilerle birlikte bu kış döneminde 500 bin kış bitkisini şehrin dört bir yanına ekmiş olacak” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.