41 kere Maşallah!

Karacabey Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen toplu sünnet şöleni geçtiğimiz Cumartesi günü Kültür Park içindeki bir düğün salonunda gerçekleştirildi. Sünnet şöleninde 90 çocuk erkekliğe ilk adımı atmanın heyecanı doyasıya yaşadı.
Belediye Başkanı Ali Özkan programda yaptığı konuşmada 90 çocuğun sünnet olma ve ailelerin çocuklarının ilk mürüvvetini görmelerinin heyecanını ilçe halkı ile paylaşmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.
Özkan sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde bu tür hizmetlerinin devam edeceğini dile getirerek, “Göreve geldiğimizde 3 D formülü ortaya koyduk. Doğumundan ölüme kadar vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. İyi günlerde vatandaşlarımızın yanında olarak mutluluklarının artmasına katkı sağlamaya çalışırken, kötü günlerinde ise acılarının azalması için moral olarak yanlarında oluyoruz. Sosyal belediyeciliğe, kültürel belediyeciliğe ve sportif belediyeciliğe önem veriyoruz. Karacabey Belediyesi bu alanlarda yapmış olduğu çalışmalarla diğer belediyelere örnek oluyor. Bugün de 90 tane yavrumuzun mutlu gününde bir aradayız. Bu yavrularımızın, vatana millete hayırlı evlatlar olmalarını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Sünnet şölenin de sahne alan Efeler Ekibi büyük beğeniyle izlendi. Müzik eşliğinde sünnet çocukları ve aileleri gönüllerince eğlendi. Sünnet olan çocuklara Başkan Özkan tarafında kol saati hediye edilirken, davetlilere pilav, ayran ve tatlı ikram edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.