41 kere Maşallah

*İlçedeki gelir düzeyi düşük ailelerin çocuklarının, ilk mürüvvet heyecanına ortak olmak için kolları sıvayan Karacabey Belediyesi, geleneksel hale getirmeyi planladığı ‘Toplu Sünnet Şöleni’ etkinliklerinin ilkini, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirirken; tüm giysi, hediye ve benzeri ihtiyaçları belediye tarafından karşılanan 110 çocuk, delikanlılığa merhaba dedi.

‘Sosyal Belediyecilik’ adına gerçekleştirdiği birbirinden değerli sosyal ve kültürel etkinlikle, ülke gündeminde adından sıkça söz ettiren Karacabey Belediyesi, anlamlı bir organizasyona daha imza atarak, 110 delikanlı adayı çocuk için ‘Toplu Sünnet Şöleni’ gerçekleştirdi.
İlçedeki gelir düzeyi düşük ailelerin çocuklarının, ilk mürüvvet heyecanına ortak olmak için kolları sıvayan Karacabey Belediyesi, geleneksel hale getirmeyi planladığı ‘Toplu Sünnet Şöleni’ etkinliklerinin ilkini, geçtiğimiz pazar günü Atatürk Kültür Parkı içerisindeki özel bir düğün salonunda vatandaşların da yoğun katılımı gerçekleştirirken, 110 çocuğun tüm giysi, hediye ve benzeri ihtiyaçlarının da belediye tarafından karşılandığı bilgisi verildi.
Karacabeylilerden yoğun ilgi
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şükrü Köse ve AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, Karacabey Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yozgat, Mehmet Vural ve Osman Çatak’ın da hazır bulunduğu sünnet şölenin de Mehter takımı, Semazenler ve İlahi gruplarının etkinlikleri de izleyenlerden tam not almayı başardı. Geniş bir vatandaş kitlesinin de ilçedeki yüzlerce çocuğun delikanlılığa adım attığı güzel anların sevincine ortak olduğu gözlemlenirken, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklama ile “Karacabey Belediyesi olarak, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hayata geçirdiğimiz bu tip sosyal sorumluluk projelerimizi, ilerleyen süreçlerde de kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Karacabey’i her yönüyle yaşanabilir ve sosyal bir kent haline dönüştürme çalışmalarımız ilk günkü heyecanla devam etmektedir. Bu anlamda ilkini gerçekleştirdiğimiz Sünnet Şöleni’ne katılan herkese teşekkür ediyorum. Delikanlılığa adım atan tüm çocuklarımızı da gönülden kutluyorum” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.