“24 Haziran’da yine AK Parti kazanacak”

Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi Nisan ayı Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nı geçtiğimiz Cuma akşamı tüm teşkilat üyelerinin yoğun katılımıyla coşku içinde gerçekleştirdi.
Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Tuncay Kiraz, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan ve yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları teşkilat üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.
Divanın oluşturulması ile başlayan toplantıda Divan Başkanlığı’na AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Gültekin Saygısever seçilirken, üyeliklere Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, Gençlik Kolları Başkanı Adem Coşkun, Ekonomi İşleri Başkanı Tamer Mirza ve Tanıtım ve Medya Başkanı Furkan Yolyapan getirildi.
Divanın oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden toplantıda Faaliyet Raporu’nun sunumu yapıldı. Yoğun alkış alan sunumun ardından toplantının açılış konuşmasını AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan gerçekleştirdi.
Teşkilatların zafere inandıkları takdirde yapamayacakları hiçbir şeyin olmadığını kaydeden İşcan, “Her yaptığımız toplantıda bütün dava arkadaşlarımız, yol arkadaşlarımız büyük katılım sağlıyor. Partimizin en önemli gücü birlik ve beraberliktir. Çünkü biz gücünü milletten alan bir partiyiz. Önümüzde Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi var. Seçim ve yeni dönem, aziz milletimize ve ülkemize hayırlı olsun. Canla, başla mücadele etmeye devam edeceğiz. 24 Haziran 2018’de yeni bir dönem başlıyor. Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini hayata geçiriyor. Bu çok önemli seçimde de her seçimde olduğu gibi, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep beraber olacağız. Bu inançla hareket ederek yoğun bir seçim çalışmasına giriyoruz. Gece, gündüz demeden çalışacağız. Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu misyon ve doğrultuda yapacağımız seçim çalışmalarımızda hepinizden fedakarlık ve destek bekliyoruz. Durmak yok, yola devam” dedi.
Seçimleri her zaman büyük ve güçlü Türkiye için yeni bir enerji depolama fırsatı olarak gördüklerini belirten İşcan, “Dünyada gelişen ekonomik ve siyasi konjonktür bizim partimizi bazı kararlar almaya itti. Çok da isabetli bir karar oldu. Erken seçim dolayısıyla hiçbir kaygı ve endişe içerisinde olmadık. Her seçim önemlidir ama bu seçimin ayrı bir önemi var. Çünkü 24 Haziran’dan sonraki dönemde bir başka Türkiye inşa edilecek ve biz bu inşa sürecine talibiz. Çalışmalarımız neticesinde hem milletvekili sayımızda hem de Cumhurbaşkanımıza yüksek oy çıkartacağız. 24 Haziran akşamı bizim için dönüm noktası. Siz teşkilatlardan isteğimiz aktif bir çalışma gerçekleştirmeniz, gayret göstermeniz, sıkılmadık el, çalınmadık kapı ve alınmamış bir gönül bırakmamanız. Davamıza sahip çıkmalıyız. AK Parti’yi en iyi şekilde sahada sahiplenecek olacak sizlersiniz. AK Parti 2002 yılından beri ülkemizi 4 kat büyütmüş bir parti. Sizlerden ricam, bizi eleştirenlere karşı hiçbir esneklik göstermemeniz. AK parti her platformda, her sektörde kendini kanıtlamış bir parti. Seçmenlerimizle konuşurken inancımızı, davamıza ve partimize sahip olduğumuzu karşımızdakine de inandırmamız gerekiyor. Birbirimize sıkı sıkı sarılmalıyız. Hepimiz bir olmalıyız ve bu inançla hareket etmeliyiz. Seçim atmosferi içinde sahada çok yoğun bir tempomuz olacak. Start vermek için Genel Merkezi’mizin talimatını beklemekteyiz. AK Parti Karacabey İlçe Teşkilatı seçime hazır. 24 Haziran´da tarih yine tekerrür edecek, Cumhur ittifakı ile içerideki ve dışarıdaki Türkiye düşmanlarına en güzel cevabı vereceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.
İşcan’ın ardından söz alan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da teşkilatı selamlayarak, Danışma Meclisi Toplantısı’nın hayırlara vesile olmasını diledi.
Ali Özkan; ‘AK Parti’ demek, ‘Hizmet’ demektir
AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılından bu yana temel anlayışının ‘Hizmet’ olduğunu belirten ve ‘Halka Hizmet, Hak’ka Hizmettir’ özdeyişini çalışma prensibi edindiği vurgusunda bulunan Ali Özkan, Türkiye’nin son 15 yılda elde ettiği gelişim ivmesi ile tüm ekonomik yönlerden 4 kat büyüdüğünü söyledi.
İMF kapısında dilenen bir Türkiye’den, İMF’ye borç veren bir Türkiye’ye geçildiğini ve her yıl yüz milyarlarca tutarındaki yatırımın vatandaş ve ülke yararına projelere dönüştürüldüğünü anımsatan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Türkiye’nin gelişmesinin durdurulamaz boyuta ulaştığını ifade etti.
70 Cente ve Koolisyonlara muhtaç ve İMF müfettişi Kemal Derviş tarafından yönetilen bir Türkiye’nin deprem paraları ile memur maaşlarını ödemek zorunda kaldığını sözlerine ekleyen Ali Özkan, çöp dağları ile su kesintileri ve hastane kuyruklarında beklenilen bir ülkeden, tüm borçların ödendiği her kesimin refah içinde yaşadığı bir Türkiye’ye ulaşıldığına vurgu yaptı.
Tüm sağlık giderlerinin devlet tarafından karşılandığını ve hastanelerin en son modern cihazlarla donatıldığını anımsatan Ali Özkan; evde bakım hizmeti, yaşlılara, engellilere, kimsesizlere verilen maaş gibi yardımlarla Sosyal Devlet Anlayışı’nın tüm sözde çağdaş batılı ülkelerde bile olmadığını dile getirdi.
Tek şeritli yollardan, duble ve otoyollara geçiş yapıldığının da altını çizen Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey’de de hükümet, Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri olarak gerçekleştirilen yatırımların ‘Büyüyen ve Gelişen bir Türkiye’nin göstergesi olduğunu dile getirdi.
Karacabey’in 50 Yıllık Rüyası: Gölecik Barajı Gerçek Oldu
İlçenin 50 Yıllık rüyası Gölecik ve Yeşildere barajlarının gerçeğe dönüştüğünü, Karacabey’in 40 yıl önce yapılmış altyapı şebekesinin 170 milyonluk bir yatırım ile içme suyu ve kanalizasyon şebekesine kavuşturulma çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Ali Özkan, Taşpınar köyündeki TEKNOSAB projesi ile de 50 bin kişinin iş imkânına kavuşacağına vurgu yaptı.
Karacabey’deki her okul her cami, her köy hizmet binasında, 85 mahallenin her birinde Karacabey Belediyesi’nin bir hizmeti bulunduğunu da dile getiren Ali Özkan, en son olarak Hamidiye ve Saadet Mahallelerinde önceki hafta Belediye tarafından 500 bin liralık bir yatırımla açılışı gerçekleştirilen Sağlık Ocağı ve ambulans bağışının hizmet anlayışlarının en güzel kanıtı olduğunu ifade etti.
Ali Özkan: Ne Söz Verdiysek Hepsini Bir Bir Yerine Getiriyoruz
Halil İbrahim Sofrası ve Başkanımla Okuyorum gibi projelerle 7/24 vatandaş sorunları ile hemhal olduklarını dile getiren ve seçim beyannamesinde verdikleri sözleri bir bir yerine getirmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin tüm yönleri ile çağdaş ve modern bir görünüme kavuşturulması adına, tüm paydaşları ile birlikte büyük ölçekli projelere de sırasıyla hayat verdiklerine vurgu yaptı.
Modern Kent Karacabey Özlemine Ulaşıyoruz
Ekonomik yönden güçlü hale getirdikleri belediyenin, kazandığı itibar ile birlikte tüm kent dinamiklerini de harekete geçirdiğinin altını çizen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “İlçemiz tüm yönleri ile topyekûn ‘Modern ve Müreffeh Kent Karacabey’ hedefine kararlılıkla ilerlemektedir” şeklinde konuştu.
Halkımız, Oynanan Oyunlara 24 Haziran’da Cevap Verecek
AK Parti Sayesinde elde edilen bu görülmemiş kazanımların, 100 yıldan bu yana duraklama son verdiğine dikkat çeken ve bu gelişime engel olmak isteyen dış güçler ile yerli işbirlikçilerin en son umutlarını 24 Haziran’a bağladıklarını ifade eden Ali Özkan sözlerini; “Mazlumların son kalesi Türkiye ve aziz milletimiz oynanan oyunları 24 Haziran akşamı kalıcı olarak son verecek azim, karar ve güce sahiptir.” şeklinde noktaladı.
Sandıklardan AK Parti’nin mührü çıkacak
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Tuncay Kiraz da, “2002 yılında çöp yığınlarının olduğu bir Türkiye’yi ve aynı zamanda emekli maaşları ve hastane kuyruklarında ölen insanları unutmadık. Repo faizlerinin yüksek ve bir gecede insanların zengin olduğu o günleri unutmadık. İşte bütün bunları sahada vatandaşlarımıza anlatacağız. AK Parti projesi olan bir partidir. Büyük hayalleri olan bir partidir. Cumhurbaşkanımız ve AK Partimiz kanal İstanbul diyor. Aynı zamanda Karacabey’de Teknosab’tan bahsediyoruz. 1,5 milyon kişinin iş aradığı ortamda 1,5 milyon kişiyi işe istihdamı yapan bir Türkiye’den bahsediyoruz. Türkiye’nin ekonomisini son 15 yılında çok büyükler adımlar attırdık. Aynı zamanda 2017 verilerinde Türkiye yüzde 7.4 büyümüştür. Ortada bir ittifak var. Cumhur ittifakı bir yanda, diğer yanda da kirli bir ittifak var. Bu kirli ittifak, dış ülkelerden ve dış mihraklardan oluşmakta. Bizler bu gerçekleri 24 Haziran’a kadar kapı kapı dolaşarak anlatarak, vatandaşlarımıza sarılacağız. Danışma Meclis Toplantılarında şunları görüyoruz. AK Parti öyle hizmetler etmiş ki vatandaşımız köylerdeki tuvalet derzlerinin neden yapılmadığını soruyor. Düğün Salonları’ndan bahsediyor. Bakın hizmetler ortada. Bizim güvenimiz milletimizedir. İnşallah siz değerli teşkilat mensuplarımızla bu seçimden de alnımızın akıyla çıkacağız. Sandıklardan AK Parti’nin mührü çıksın diye çalışacağız. Sandık görevlilerimizden, mahalle başkanlarımıza kadar herkesin bu şuurda, yorulmadan, usanmadan çalışacağına yürekten inanıyorum. 21. Yüzyıl Türkiye’mizin dönemi olacaktır” diye konuştu.
Konuşmaların ardından soru-cevap bölümüne geçildi. İlçe Başkanı İşçan ve Belediye Başkanı Özkan sorulan soruları cevaplandırdıktan sonra, toplantının dilek ve temennileri yapılarak AK Parti İlçe Başkanlığı’nın 2018 yılı Nisan ayı Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısı sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.