18 Mart’a ‘mesafeli’ tören!

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. yıl dönümü kapsamında Karacabey ve ülke genelinde Çarşamba günü düzenlenen törenlere, koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında kısıtlama getirildi. Karacabey’de Çarşamba günü saat 09.00’da yalnızca ilçe protokolünün katılımıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı. Ayrıca, Çanakkale’de düzenlenmesi planlanan etkinliklerin çelenk töreni dışındaki bölümü de iptal edildi.

Karacabey Cumhuriyet Alanı’nda yapılan törene; Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan, Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Günay, İlçe Emniyet Müdürü Sakıp Yalta, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Uyanık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ve Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü S. Ayhan Sağlam’ın yanı sıra, belediye daire amirleri, emniyet mensupları ve askeri erkan katıldı. Koronavirüs sebebiyle sönük geçen törende ayrıca, protokol üyelerinin birbirlerine mesafeli durdukları gözlendi.

Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu ve Belediye Başkanı Ali Özkan’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu sonrası 1 dakikalık saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşı’nın ardından Cumhuriyet Alanı’ndaki tören sona erdi. Protokol üyeleri daha sonra Şehitler Anıtı’nı ziyaret etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.