ŞAMPİYON KARACA!

TFF 3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz lider Karacabey Belediyespor, Çarşamba günü oynanan Pazarspor-Yeşilyurt Belediyespor maçının 1-1 berabere bitmesi sonrası matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etti ve ligin bitimine 6 hafta kala 2. Lig’e adını yazdırdı.

3. Grup’ta 64 puanla lider olan Karaca, 1 maç eksiğiyle 44 puanla 3’üncü sırada bulunan Pazarspor’un bugün sahasında konuk ettiği Yeşilyurt maçından 1-1’lik beraberlikle ayrılması sonrası ligin bitimine 6 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Ligde 15 haftadır yenilgi yüzü görmeyerek önemli bir başarıya imza atan Karacabey Belediyespor, önümüzdeki sezon ilçemizi 2. Lig’de temsil edecek.

Öte yandan bundan sonraki maçlarını formalite oynayacak olan mavi siyahlı temsilcimiz, bu  Pazar günü deplasmanda Play Off hedefi bulunan Nazilli Belediyespor’la karşılaşacak. Daha sonra 29 Mart’ta Altındağ Belediyespor’u konuk edecek olan temsilcimiz, 4 Nisan’da Bayrampaşa deplasmanına gidecek. 12 Nisan’da kendi sahasında Somaspor’u ağırlayacak olan Karacabey Belediyespor, 19 Nisan’da Darıca Gençlerbirliği deplasmanı ve 25 Nisan’da da sahasında Diyarbekirspor maçlarının ardından 3. Lig macerasını sonlandıracak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.