KORONAVİRÜS; BİR EMPERYALİST VİRÜS

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

Çin’de ilk görüldüğünde yazımda paylaşmıştım, bir laboratuar virüsü. Ek bilgiler; ABD 5 tür soğuk algınlığı virüsüne sahip tek ülke. 1997’de 5 virüs biyolojik savaş için birleştirildi. Ancak 2019 Eylül ayında laboratuar çalışmaları ellerinde patladı. 300 kişi hastalandı. Koronavirüsten öldü açıklaması yapan enstitüyü kapattı! ABD bunu “elektronik sigara” nedeniyle örttü.

Ne yazık ki yeni veriler, bir başka gerçeği daha ortaya koydu. Çin Halk Cumhuriyeti’nin resmi yayın organı China Daily gazetesi, Çinli bilim insanlarının covid19’un erkeklerde kısırlığa yol açabileceği sonucuna vardığını yazdı. Çin’de corona virüs salgının başlamasından bu yana hastaların tedavi edilmesi için belirlenmiş hastanelerden birisi olan Wuhan Tongji Hastanesi, corona virüsle ilgili yeni bir teori ortaya attı. Virüsün erkek üreme organlarında hasar oluşturabileceğini söyleyen doktorlar iyileşen hastaları sprem kalitesini ölçtürmek için hastaneye gitmeleri konusunda uyardı.

Dr. Peter Koenig, 30 yıl boyunca Dünya Bankası ve Dünya Sağlık Örgütü’nde çalışmış bir ekonomist. Koenig’in önemli bir iddiası var. O diyor ki, ID 2020 diye bir proje var.

ID 2020 projesi ne demek? Amacı ne?

Kamu ve özel kurumların ortaklığında dünyadaki herkese dijital bir kimlik verilmesi üzerine. BM’nin (Dünya Sağlık Örgütü de dahil) tüm örgütleri ile Bill Gates ve diğer zenginler kulübü üyelerinin tam desteğine sahip bir proje.

Koenig, bu projenin hayata geçirilmesi için Ocak 2020’deki Davos Dünya Ekonomik Forumu’nda düğmeye basıldığını ileri sürüyor. Peter Koenig, Microsoft’un sahibi Bill Gates’in kurucusu olduğu GAVİ (Global Alliance for Vaccines and Immunization-Büyük ilaç firmalarının da katıldığı “Aşı İttifakı”), Rockefeller ve Rotschild ve diğer kapitalist patronların uzun yıllardır buna hazırlandığını söylüyor.

Bu arada Bill Gates kendisini tamamıyla “aşı çalışmalarına vermek” üzere Microsoft Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan ayrıldığını da açıkladı önceki gün.

Koenig’e göre, korona virüse bulunacak aşı, tüm ülkelerde zorunlu tutulacak ve herkes bu aşıda bulunan nano teknoloji ürünü kimlik çipleriyle kayıt altına alınacak. Dünya Sağlık Örgütü Başkanı Tedros’un bile telaffuz ettiği, dijital paraya da böylece geçilecek. Ekonomist Koenig’in iddiası o ki, kişilerin tüm kimlik, sağlık, banka hesap bilgileri filan hepsi o çiplerde olacak. Merkezi yönetim, bir tıkla o kişiyi bulup, hesabındaki paraları silebilecek. Her şeyini anında takip edebilecek.

Çin buna benzer uygulamaları halihazırda yapıyor. Ancak orada komünist parti var iktidarda. Ona rağmen Çin totaliter olmakla, baskıcı olmakla eleştiriliyor. Aynı sistemin daha da fazlasının oligarşi tarafından uygulandığını düşünün bir de.

Batılı zenginler kulübü, Çin gibi halkın refahını bireyin önünde tutmaz. Tam tersini yapar. Yapay zekayı da katın işin içine.

“Bill Gates masum biri değil teknolojik bir katil !”

“Bill Gates, Afrika’nın aşılanması için yaptığı çalışmalarının yanı sıra, dünya nüfusunun aşırı fazla olduğunu da savunuyor. Amaç şu; az sayıda insan hem daha iyi şartlarda yaşar, hem de dünyanın kirlenmesine ve iklim değişimine çok daha az katkıda bulunur. Bu fikir 1960’larda Kissinger tarafından ortaya atıldı. Kissinger Rockefeller ailesinin avukatı olarak girdiği siyasette hep bu yönde çalışmalar yaptı. Vietnam, Kamboçya’da milyonlarca masumun ölümüne yol açtı. Şili’de darbe yapıp, halkın seçtiği Allende’yi öldürdü. Bugün hala Rockefeller’in Bilderberg Cemiyeti’nin sözcülüğünü sürdürüyor.”

Bill Gates’in salgının Çin’de başlamasından 2 hafta önce 18 Ekim’de (Dünya Ekonomik Forumu ve İlaç şirketleri ile) düzenlediği salgın tatbikatında dünyada 65 milyon kişinin bu hastalıktan öleceği tahmin edilmişti.

ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri CDC direktörü Robert Redfield de onu doğruladı ve ABD’de (daha önce) görülen grip vakalarının bazılarının korona virüsü olduğunu kabul etti.Bu arada Ağustos 2019’da New York Times gazetesi ABD’deki biyolojik silah merkezi Fort Detrick üssünün bazı tehlikeli sızıntılar yüzünden kapatıldığını yazmıştı.

“Agenda ID 2020’ye geri dönelim.”

Paydaşları, Eylül 2019’da New York’ta düzenledikleri “Faydalı Kimlik Mücadelesine Yükseliş” başlığı altındaki toplantıda, bir pilot ülkenin uygulama için seçildiğini açıkladılar. Bu ülke Bangladeş idi. Bangladeş Hükümeti’nin bu program konusundaki siyasi danışmanı Anir Çovduri, bu projeyi; “Geleceğe yönelik dijital kimlik uygulaması, vatandaşların kendi kişisel bilgileri üzerinde çok daha hak ve söz sahibi olmasını sağlayacak. Bangladeş Hükümeti bu öncü çalışmaya katılmaktan dolayı çok heyecanlıdır” sözleriyle tanımlıyordu.

Emperyalist, kapitalist gaddar sistem virüse karşı birşey yapmıyor ya da yapamıyor! Ancak Çin ve Küba durmuyor. Çin, aşı ürettiğini denemeye başladığını açıkladı. Küba, ürettikleri 20 ilacın bu virüse karşı kullanılabileceğinin güvencesini verdi. Çin; İran’a 8 uçak dolusu tıbbi yardım gönderdi. İtalya’ya 5 uzman ve 3 yardımcı desteği verdi. Küba 25 hekim ve 10 ton tıbbi malzeme ile İtalya’da. Türkiye, Çin’de inceleme yapıp ön hazırlık yaptı. Sosyalist ülkelerde “insan” temeldir. Disiplin had safhadadır. Virüs çıktığında 90 milyon Çin Komünist Partisi üyesi “Parti Disiplini ” içinde GÖNÜLLÜ tüm ülkeye dağıttı. Batı emperyalizminin insan yaşamını “PARA=SAĞLIK= görmesi bir insanlık vahşetidir. İngiltere Başbakanı Boris “yaşlılar ölecek bu bizim için iyi” diye demeç veriyor. Alman Başbakanı Merkel, “Almanya’nın %60-70 arası tehlike altında” dedi. (İngiliz Başbakanı Boris, Bağımsızlık Savaşımız sırasında İngilizlerle işbirliği yapan Hain gazeteci Ali Kemal’in torunu). Batı emperyalizmi vahşet, katliam, soykırım, özgürlük, bağımsızlık düşmanı. Bizim liberal ve tatlı su solcularının, Vatansız Sosyalistlerin övdüğü gibi Demokratik değil!

KAYNAKLAR:

https://id2020.org/

YAZIMDA AYDINLIK GAZETESİ SİTESİNDE YAZILAR YAZAN SAYIN HÜSEYİN VODİNALI’NIN BELGELERİNİ KULLANDIM. SAYGI VE TEŞEKKÜRLERİMLE…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.