14 Eylül’lü voleybolcular Bursa üçüncüsü

Karacabey 14 Eylül Ortaokulu Voleybol Takımı öğrencileri, okullar arası yapılan Yıldız Erkekler Voleybol Turnuvası’nda ilçe birincisi olduktan sonra Bursa’da da üçüncülüğü kaptı.
14-22 Mart 2017 tarihleri arasında ilçede yapılan okullar arası Yıldız Erkekler Voleybol Turnuvası’nda rakipleri Karacabey Ortaokulu’nu 2-0; Sultaniye Ortaokulu’nu 2-1; Şehit Serkan Şahin Ortaokulu’nu da 2-0 yenen 14 Eylül’lü voleybolcular birinci oldu. Bursa’da tüm ilçe birincilerinin katıldığı Yıldız Erkekler Voleybol Turnuvası’nda da rakiplerini geride bırakan 14 Eylül’lü sporcular Bursa üçüncülüğünü aldı.
Turnuva süresince ulaşımda desteğini esirgemeyen Üstündağ Turizm ve Karacabey Belediyesi’ne teşekkür eden 14 Eylül Ortaokulu Müdürü Aytek Süleyman Demir, Beden Eğitimi Öğretmeni Seyhan Selağzı’na emeklerinden dolayı minnettar olduklarını belirtti. Öğrencilerinin başarılı performanslarıyla gurur duyduklarına vurgu yapan Demir, bu tür sportif etkinliklerde yer almaya devam edeceklerini ve her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını sözlerine ekledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin de, “İlçemizdeki okullarımız sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere üst düzeyde katılım göstermekte ve çok güzel başarılar elde etmektedir. 14 Eylül Ortaokulumuzdaki öğretmen, öğrenci ve velilerimizi de tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.