Okullardan Belediye’ye teşekkür ziyareti

Karacabey Şehit Bahadır Tayfur İlkokulu ve İMKB Lisesi idarecileri ile birlikte, okul aile birliği yöneticileri, Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret ederek, belediyenin okullarına yönelik gerçekleştirdiği başarılı hizmetler için teşekkürlerini sundu.
Önceki gün gerçekleştirilen ziyaretlerde; Şehit Bahadır Tayfur İlkokulu Müdürü Nurettin Çift, Okul Aile Birliği Başkanı Banu Garip ve Müdür Yardımcısı Günay Sarı ile İMKB Lisesi Okul Müdürü Gökmen Güler, Müdür Yarımcısı Süleyman Demirel, Okul Aile Birliği Başkanı Tamer Erim ve üye Fatma Taşar hazır bulundu.
Okullarındaki eksikliklerin giderilmesi noktasında, belediyenin anında duruma el atarak, kısa sürede ihtiyaçlarını çözüme kavuşturmasından duydukları memnuniyeti ifade eden öğrenci velileri ve okul idarecileri, Başkan Özkan’a minnettar olduklarını dile getirirken, bugüne dek verdiği desteklerden ötürü de kendisine teşekkürlerini iletti.
Karacabey Belediyesi’nin eğitim desteği tüm velilerin takdirini topluyor
Okul aile birliği başkanları, son iki yıldan bu yana belediyenin ilçe genelindeki tüm okulların, her türlü fiziki bakım onarım, çevre düzenlemesi ve okullarda çocuklara yönelik parklar oluşturulması konusunda verdiği büyük ölçekli desteğin, her türlü takdirin üzerinde olduğuna vurgu yaparken, Başkan Özkan’a plaket takdiminde de bulundu.
“Eğitim kurumlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz”
Geleceğimizi teslim edeceğimiz nesillerin, her konuda donanımlı olmalarına büyük önem verdiklerine vurgu yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da, tüm eğitim ve öğretim kurumlarına verdikleri desteği kararlılıkla sürdürecekleri müjdesini verirken; “Eğitim en büyük önceliğimizdir ve en büyük yatırım, şüphesiz eğitime yapılan yatırımdır. En güzel hizmetlerin de yine, öğrenci ve okula yapılan hizmet olduğuna inanıyoruz. Eğitime yönelik altyapı çalışmalarının yanı sıra; kültürel ve sosyal faaliyetlere sunduğumuz katkı ile bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de eğitim kurumlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.