Ziraat Odası’ndan köylere TÜVTÜRK hizmeti

Uluslararası standartlarda periyodik araç muayenesi hizmeti ile Türkiye’de trafik ve araç güvenliğine önemli katkı sağlayan uzman kuruluş TÜVTÜRK, gezici aracıyla Karacabey’in kırsal mahallelerindeki traktörlerin zorunlu araç muayenesine 01 Ekim 2019 Salı günü Kulakpınar Mahallesi’nden başlayacak.
Kulakpınar ile birlikte Karacabey’in bazı kırsal mahallerinde de araç muayene işlemlerinin devam edeceğini belirten Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, hizmeti çiftçinin ayağına getiren ve işlemleri kolaylaştıran TÜVTÜRK yetkililerine teşekkür etti. Bu uygulamanın çiftçi için önemli bir fırsat olduğunu söyleyen Başkan Erdem, ilk fenni muayenenin 1 Ekim’de Kulakpınar Mahallesi’nde başlayacağını, listelerde adı olmayan diğer mahallelerdeki çiftçilerin ise mobil istasyonu kurulacak mahallelere giderek fren muayenelerini yaptırabileceklerini kaydetti.
Buna göre, 1 Ekim’de Kulakpınar Mahallesi’nden başlayacak araç muayenesine Yarış Mahallesi de katılacak. Mobil araç muayene istasyonu 2 Ekim Çarşamba günü Seyran’a kurulacak. Ardından 7 Ekim Pazartesi günü Karakoca’daki araç muayene hizmetinden İnkaya Mahallesi de yararlanabilecek. Mobil istasyon 8 Ekim Salı günü Ortasarıbey’e kurulacak ve Yenisarıbey, Eskisarıbey ile Sazlıca Mahalleleri’ndeki çiftçiler de araçlarını muayene ettirebilecek. TÜVTÜRK’ün mobil araç muayene istasyon hizmeti, 21 Ekim Pazar günü Eskikarağaç Mahallesi ile sona erecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.