Ziraat Odası’nda Anavatan rüzgarı esti

Ziraat Odası’nda Anavatan rüzgarı esti
Anavatan Partisi Karacabey Belediye Başkan Adayı Erol Onur, 29 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Ziraat Odası’nı ziyaret etti.
İlçe Başkanı Mustafa Hari, Belediye Başkan Adayı Erol Onur ve parti yöneticileri Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca’dan destek istedi. Nuri Karaca, Erol Onur ve Mustafa Hari yaklaşan seçimleri değerlendirirken, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Nuri Karaca, 22 Temmuz genel seçimlerinde AK Partiye % 64 oranında oy çıktığını hatırlatarak, “29 Mart mahalli seçimlerinde de bu tablo ile karşılaşılırsa kimse ağlanıp sızlanmaya devam etmesin. Üretici tepkisini ortaya koyamazsa bizimde yapacak bir şeyimiz yok” diye konuşarak çiftçi kesimi temsilcisi olarak 29 Mart seçimleri sonrası umduklarını bulamadıkları takdirde kabuklarına çekileceklerini kaydetti.
Karaca 20 yıldır Ziraat Odası Başkanlığını yaptığını bu süre içerisinde Oda’ya yalnızca Erol Onur’un destek olduğunu söyledi. Karaca, Oda’nın kullanmakta olduğu sellektör tesisinin yerini kendilerine Erol Onur döneminde verildiğini belirten Karaca, bundan sonra da göreve gelecek olan tüm başkanlara kendileriyle çalışmaları önerisinde bulundu.
Karaca, 22 Temmuz’daki genel seçimlerde milletvekilliği adaylığında Anavatan ve Demokrat Parti birleşmesinin büyük rolü olduğuna vurgu yaparak, Demokrat Parti’den çok Anavatan’dan destek gördüğü için kendilerine teşekkürlerini iletti.
29 Mart seçimlerde aday olmayı düşünmediğini ancak, halktan gelen istek ve yapılan yanlışları gördükten sonra aday olduğunu ifade eden Erol Onur, yola çıktığını söyledi. Onur, “Belediye’de düzen kalmadı. Çok yanlışlar var. Yaptığımız yatırımlara çamur atılıyor şimdi” şeklinde konuştu.
2004 seçimlerinde Belediye yönetimini farklı bir isime verdiklerini, ancak 30 Mart sabahı yola kaldıkları yerden devam edeceklerinin altını çizen Hari, bu amaç doğrultusunda yola çıkan tüm adaylara başarı diledi. Hari, 6 yıldır iyisiyle kötüsüyle hizmet etmeye çalıştıklarını, 30 Mart sabahı Belediye Başkanlığı’nı kazandıkları anda ilçe başkanlığını bırakacağını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.