Ziraat çiftçiye özen gösterecek

Ziraat çiftçiye özen gösterecek
Ziraat Bankası Karacabey Şubesi Müdürü Ahmet Akpınar, Ziraat Odası’nı ziyaret ederek çiftçilerin mevduatlarını Ziraat Bankası’nda değerlendirmesi çağrısında bulundu.
Kısa süre önce göreve başlamasından dolayı bir dizi ziyaretlerde bulunan Akpınar, Ziraat Odası’nı ziyareti sırasında çiftçiye sadece kredi ve destekleme ödemelerinin dışında mevduatlarını değerlendirmede de hizmet vermek istediklerini belirtti.Akpınar, “Yeni bir yapılanma sürecine girdik, mevduatlarını değerlendirmek isteyen çiftçilerin yoğunluktan etkilenmelerini önlemek için özel müşteri temsilcileri görevlendireceğiz. Müşterilerimizin işlemlerini daha hızlı yapabilmeleri için her türlü kolaylığı sağlayacağız” dedi.
Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca’da, çiftçi ve üyelerine çağrıda bulunarak Ziraat Bankası’nın yapısal değişikliğinden faydalanmalarını istedi. Karaca, “Ziraat Bankası çiftçinin bankasıdır. Çiftçimizin belirli işlemlerin dışında mevduatlarını değerlendirmede de Ziraat Bankası’nı tercih etmelerini öneriyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.