Zavallı ve çaresizlik içindeler!

Koç’tan CHP’ye, “Kristof Kolomb” benzetmesi:
Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, son meclis toplantısında yaşananların üzücü olduğunu belirtti.
            Muhalefet üyelerini eleştiren Başkan Koç, “Bazılarının gerçekten Karacabey için mi, yoksa siyasi egolarını tatmin için mi orada olduklarını kendime sordum” dedi.
            Muhalefetin, “siyaha beyaz, beyaza siyah” sanatından öte geçemediğine dikkat çeken Koç, bu tür davranışlara gerek olmadığını kaydetti.
            Koç, “Üzüm yemek için çırpınıyoruz. Ancak, bazıları bağcıyla uğraşıyor. Asıl olan bağdır, bekçisi gelir geçer. Bu bağda ne kadar kaliteli ve iyi üzüm yetiştirirsek, halkımız bizleri takdir eder. Meclise gelerek halkın çıkar ve geleceğini konuşmamız gerekirken, bazı kişiler sırf tribünlere oynamak ve belirli bir azınlığa şirin görünmek adına popülizm yapıyor” diye konuştu.
            Özellikle CHP’li meclis üyelerine eleştiri oklarını yönelten Başkan Koç, “CHP, bugüne kadar iyi saz çalamadığını söylemiştir. Elinde hiçbir beste ve güftesi bulunmayanlar saz çalamazlar. Yarattıkları hiçbir eser yok. Aynı zihniyetin öğrencileri olan arkadaşlarda kısır siyasetten öte geçemediler. Meclis konuşmamda da belirttiğim gibi, dünyanın ilk sosyal demokratı Kristof Kolomb’dur. Rastgele Amerika’yı keşfetmesi gibi, amacı ve hedefi olmadan yoluna devam ediyorlar. Onlara hayırlı yolculuk, fırtınasız günler diliyorum” dedi.
            Kısır tartışmalarının gereksiz olduğunu savunan Belediye Başkanı Ergün Koç, bu şekilde düşünenlerin zavallı ve çaresiz olduklarını belirtti.
            Muhalefetin iğne ucu kadar tartışma gerektirmeyen konuları meclise taşımaya çalıştığına işaret eden Koç, “Bu şekilde zamanımızı israf etmesinler. Şeytan taşlamaktan salavat getiremiyoruz. Gelin, Karacabey’in 10 yılını değil, 50-100 yıl sonrasını tartışalım. Zamanımızı ilkel, içi boş tartışmalarla geçirmeyelim. Ne kaderdir ki, bütün muhalefet Ergün Koç’a karşı ittifak içine girdi. Başka yer ve zamanlarda birbirini yiyecek olan siyasi zihniyet, bize karşı eylem içinde oluyor. Karacabey halkı, onları esefle ve ibretle izliyor. Biz doğru bildiğimizi yapmaya devam edeceğiz. Bu sevdadan bizi kimse alıkoyamaz. Hele hele cin fikirliler ve Kristof Kolomb mantığında olanlar yanıltamaz. Bizleri yolumuzdan çeviremezler. Onun için kendilerini aklı selime, insafa ve merhamete davet ediyoruz.
            Biz durarak, yürüyerek değil, koşarak yolumuza devam ediyoruz. Onların basit düşünceleri bize yol olamaz. Her zaman söylediğimiz gibi, zor bizim işimiz, imkansız zaman alır” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.