Zafer Bayramımız kutlu olsun!

30 Ağustos Zafer Bayramının 87’nci yıl dönümü yarın yurtta olduğu gibi Karacabey’de de coşkuyla kutlanacak. Saat 10.45’de başlayacak törende, tüm askeri ve sivil erkan hazır bulunacak.
            Cumhuriyet Alanı’ndaki Atatürk Anıtı’na saat 11.00’de “Çelenk Sunma Töreni” ile başlayacak etkinlik, günün anlam ve önemi belirten konuşmalar ve şiirlerle sona erecek. Tören’in ardından sat 12.00’de Türk Silahlı Kuvvetleri adına Garnizon Komutanlığı’nda tebrikler kabul edilecek.
            Kaymakam Dursun Balaban, tüm Karacabeylilerin Zafer Bayramı’nı kutladı. Balaban, Türk milletinin asla başka bir milletin egemenliği altında yaşamayacağına dikkat çekerek, “Türk Milleti ve Ordumuz; 30 Ağustos Zaferi’yle her karışı şehit kanlarıyla sulanmış bin yıllık vatanımızı parçalamak isteyenlere hak ettikleri cevabı en iyi şekilde vermişlerdir. Başkomutan Atatürk liderliğinde 30 Ağustos 1922’de kazanılan bu zafer, Anadolu’nun ebedi Türk yurdu olmasını sağlamıştır. Ulusumuza eşsiz zaferler kazandıran, başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük komutan ve Devlet Adamı Yüce Atatürk ve O’nun silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi minnet rahmet ve şükranla anıyor, hayatta kalan gazilerimize Cenab-ı Hak’tan sağlık ve huzur dolu bir yaşam diliyorum. Bu vesileyle, tüm Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin ve Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor selam ve saygılar sunuyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.