Esnaf Odaları’ndan görkemli iftar yemeği

Karacabey Esnaf Odaları’nın önceki akşam Borsa Lokantası’nda düzenlediği 22. Geleneksel İftar yemeğine ilgi büyüktü.
            İftar yemeğine AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu ve BESOB (Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği) Başkanı Arif Tak’ın yanı sıra BESOB Başkan Vekili ve Karacabey Terziler Odası Başkanı Hüseyin Köse, siyasi parti yöneticileri, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri, daire amirleri, banka müdürleri ve çalışanları, sivil toplum örgüt yöneticileri ile çok sayıda esnaf yer aldı.
            Konukları kapıda karşılayan esnaf odası temsilcileri oruçların açılması ile birlikte ev sahipliğinin gereklerini özenle yerine getirdi.
            BESOB Başkan Vekili ve Karacabey Terziler Odası Başkanı Hüseyin Köse, yemeğe katılan tüm konuklara teşekkür etti.
            BESOB (Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği) Başkanı Arif Tak, esnafın sıkıntılı dönemler yaşadığını ancak 2010 yılına umutla baktıklarını belirtti. Birlik içinde her türlü sıkıntıları atlatacaklarına dikkat çeken Tak, “Güzel günler yakın” dedi.
            AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, esnafın Türkiye’nin temel taşlarından biri olduğuna işaret etti. Türkiye’nin birliğe ve kardeşliğe ihtiyacı olduğunu anlatan Koyuncu, “Karacabey ile ülkemizin kalkınması adına çalışıyoruz. Şu ana kadar yollardan Balıkçı barınaklarına, elektrikli sulama projesinden yeni Adliye binasına kadar Karacabey’in her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için çaba harcıyoruz. Sağlık konusunda sıkıntıların farkındayız. Ülke genelinde böyle sıkılarımız var. Yakın zamanda temelini atmak istediğimiz yeni ve modern Devlet Hastanesi için gerekli ödeneği çıkarttık. Karacabey Belediyesi ile meclis üyelerimiz de oy birliğiyle 20 dönümlük arsayı Sağlık Bakanlığı’na devretti. Yalnızca Ticaret Borsası’ndan gelecek yanıtı bekliyoruz. Onlar da arsalarını Sağlık Bakanlığı’na verirlerse, 32 dönümlük alanda, dev bir yatırımı Karacabeylilerin hizmetine sunacağız” diyerek sözlerini noktaladı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.