Zabıta 192. yaşını kutluyor!

*Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 192. yıl dönümü birçok yerde olduğu gibi Karacabey’de de kutlandı. Cumhuriyet Alanı’nda düzenlenen kutlamalar kapsamında, Karacabey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince Atatürk anıtına konulan çelengin ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Tören sonrası zabıta ekipleri, vatandaşlara ve esnafa karanfil dağıttı.
*Zabıta ekiplerinin ülkemiz ve ilçe için güvenli, sağlıklı ve düzenli bir şehrin var olabilmesi noktasında, en önemli aktörlerden biri olduğunu belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, bugüne kadar yaptıkları özverili çalışmalar nedeniyle tüm zabıta teşkilatına teşekkür ederek, Zabıta Haftası’nı kutladı.

Zabıta Teşkilatı’nın 192. yıl dönümü ülkenin pek çok yerinde çeşitli organizasyonlarla kutlanırken, Karacabey’de de birtakım etkinlikler düzenlendi.
Cumhuriyet Alanı’nda bir araya gelen Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından, Atatürk anıtına konulan çelengin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törenden sonra ekipler, günün anlam ve öneminin anısına vatandaşlara karanfil dağıttı.Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası ile ilgili açıklamalarda bulunan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, zabıtaların ülkemiz ve ilçe için güvenli, sağlıklı ve düzenli bir şehrin var olabilmesi noktasında, en önemli aktörlerden biri olduğunu söyledi.
Düzenin sağlanmasında katkıları büyük
Özkan, teşkilatın mutlu bir kent yaşamı amacıyla çalışmalarına devam ettiğini ifade ederek, “İlçemizde düzenin sağlanmasında zabıta ekipleri başrolde yer alıyor. Ekiplerimiz, gece-gündüz demeden sürekli emek sarf ederek, görevlerini başarıyla yerine getiriyorlar. Yaşadığımız her alanda yanımızda bulunan zabıta çalışanlarının, bizler için ayrı ve özel bir yeri var” dedi.
Zabıta teşkilatının kentsel değişimde büyük çabası olduğunun altını çizen Başkan Özkan, zabıta çalışanlarının katkıları sayesinde güvenli bir ortamda huzur içinde yaşamaya devam ettiklerini kaydetti. Özkan, bu vesileyle bugüne kadar yaptıkları özverili çalışmalar nedeniyle tüm zabıta ekibine teşekkür ederek, Zabıta Haftası’nı kutladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.