Yolsuzluk ve usulsüzlüklere fırsat vermeyeceğiz!

Yolsuzluk ve usulsüzlüklere fırsat vermeyeceğiz!
Karacabey Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, ilçeyi “Avrupa Kenti” yapacaklarını iddia etti.
Yalazı, “Seçildiğim gün parti rozetini bir kenara bırakıp, Karacabey’de yaşayan herkesin belediye başkanı olduğumu ispatlayacağım” dedi.
Dürüst, çalışkan ve sürekli yeni projeler üreten bir belediyecilik anlayışı içerisinde hareket edeceğini açıklayan Şaban Yalazı, belediyede yolsuzluk ve usulsüzlüklere fırsat vermeyen bir disiplin uygulayacaklarını söyledi.
Tüyü bitmedik yetimin hakkını yedirtmeyeceklerini vurgulayan DP Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, Karacabey’de yaşayan tüm vatandaşları kucaklayan, yoksulları gözeten, kadınlara daha fazla söz hakkı veren, gençlerin iş ve aş kaygısını ortadan kaldıracak şekilde, yeni fabrikalara ve iş sahalarına Karacabey’ in kapılarını açan ve Karacabey’in çevrede kaliteli bir yaşam merkezi olarak gösterileceği politikalar üreteceklerine dikkat çekti.
İlçenin doğal güzelliklerine zarar vermeyen sanayi kuruluşlarına onay vereceklerine işaret eden Yalazı, “Parti ayrımı yapmadan yaşlısıyla, genciyle, yoksuluyla iş adamlarıyla her insanımızı kucaklayacak, dürüst ve şeffaf bir Belediyecilik uygulayacağız” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.