Yolcu’dan Bosna Sancak Derneği’ne ziyaret

Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, geçtiğimiz hafta Karacabey Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne ziyarette bulundu.
Beraberinde Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Rahmi Çanakçı ile birlikte Karacabey Bosna Sancak Derneği’ne konuk olan Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu’yu, Cengiz Coşkun başkanlığındaki dernek yöneticileri karşıladı.
Karacabey Bosna Sancak Derneği Başkanlığı’nın yanı sıra Türkiye Bosna Hersek Federasyonu Başkan Yardımcılığı görevini de sürdüren Cengiz Coşkun, Kaymakam Yolcu’nun ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ardından derneğin çalışmaları hakkında bilgiler veren Coşkun, 23 Kasım 2018 tarihinde Boşnak kültürünü ilçe halkına tanıtmak için bir dizi etkinlik düzenleyeceklerini, Aralık ayı içerisinde de Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine tarafından Külliye’yi ziyaret edeceklerini söyledi.
Gençlere ve bayanlara önem verdiklerini vurgulayan Dernek Başkanı Cengiz Coşkun, Karacabey Bosna Sancak Derneği’nin beklentileri ile ilgili en kısa zamanda Kaymakam’ı ziyaret ederek dosya sunmak istediklerini kaydetti.
Kaymakam Yolcu ise, Karacabey Bosna Sancak Derneği’nin çalışmalarını takdirle ve beğeniyle yakından takip ettiğini belirterek, derneğin istek ve taleplerini içeren dosyayı mutlaka incelemek istediğini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.