“Yıllardır ele alınmayan sorunları çözüyoruz”

Belediye Başkanı Ali Özkan göreve geldiğinden bu yana, ‘Modern Belediyecilik’ adına bir dizi yeniden yapılanma ve revizyon hamlesi başlatan Karacabey Belediyesi, başarılı ve örnek çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Canbolu Köprüsü yanındaki, ‘Belediye Kademesi’ olarak bilinen bölgede, içinde çeşitli hizmet birimlerinin yer alacağı tesislerdeki hızla sürdürülen çalışmaları Başkan Yardımcısı İsmail Yozgat ile birlikte yerinde denetleyen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin daha önce el atılmamış sorunlarının tek tek el alındığını dile getirerek, hayata geçirilen projeler sayesinde Karacabey’in hak ettiği konuma mutlaka ulaştırılacağını kaydetti.
“Belediye hizmetleri modern bir ortamdan yönetilecek”
Canbolu Köprüsü yanındaki, belediye benzinliğinin de yer aldığı ‘Belediye Kademesi’ bölgesinde, ön cephenin önemli bir bölümünün ‘Yeni Otoban’ inşaatı alanında kalması nedeniyle, olumsuzluktan etkilenecek tesislerin DSİ’nin arka bölümünde yer alan alanlara kaydırılacağını ve bu amaca yönelik çalışmaların da hızla sürdürüldüğü bilgisini veren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yürütülen proje kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ilk kez yeni bir alan tahsis edilmesinin planlandığını aktararak, çevre düzenlemesi ve rekreasyon alanları, kontrollü giriş bölümleri, otopark ve yönetim ofisleri ile birlikte, belediye hizmetlerinin daha modern ve işlevsel bir halde gerçekleştirileceğini kaydetti.
“Karacabey’de el atılmamış sorunları bir bir çözüyoruz”
‘Çağdaş Belediyecilik’ anlayışını, göreve geldikleri ilk günden bu yana ana felsefe olarak benimsediklerini dile getiren ve akılcı yönetim adına, köklü bir reform hamlesi başlatıldığına vurgu yapan Başkan Ali Özkan, tüm sorunların tek tek ele alınarak, çözüm adına gerekli projelere başlandığını söyledi. Ali Özkan; “Halkımızın yararına olacak her konuya el atıyor, tüm sorunlarını bir bir çözüyoruz. Modern belediyecilik kavramı neyi ifade ediyorsa, Karacabey’de de bunları fazlasıyla gerçekleştirme gayretindeyiz. İçerisinde yaşayan her bireyin mutlu olduğu, daha yaşanabilir bir kent oluşturma yönünde çalışmalarımız ilk günkü heyecanla sürdürülmektedir“ şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.