Buse ve Olcay’dan mutluluk vuruşu…

Karacabey’in seçkin mağazalarından Cihat Giyim’in sahipleri Hasibe&Cihat Mutu çiftinin biricik oğulları Olcay ile ilçenin tanınmış ailelerinden Sütaş personeli Bilgin&Metin Yolyapan’ın kızı Buse bir ömrü birlikte paylaşmak için ilk adımı muhteşem bir nişan töreniyle attı.
İstanbul Anadolu Holding’de Satış Uzmanı olarak görev yapan Olcay Mutu ile İstanbul CSU Enerji Fabrikası’nda İnsan Kaynakları Uzmanı olan Buse Yolyapan mutluluklarına ışık tutacak yolda sevgilerini sonsuzluğa taşıdı.
Asalar Park Restorant’da gerçekleşen dillere destan nişan merasiminde mutlulukları gözlerinden okunan genç çiftin nişan yüzüklerini damadın halasının oğlu Oytun Özbek takarken, bitimsiz mutluluklar diledi.
Evliliğe giden yolda başlama vuruşunu yaparak nişanlanan Buse ve Olcay çifti pasta kesiminin ardından ilk dansını alkışlar eşliğinde gerçekleştirdi.
Yemek ziyafetinden sonra, törene katılan misafirler unutulmaz bir gece yaşarken, Buse ve Olcay uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir nişana imzasını attı.
Hasibe&Cihat Mutu ve Bilgin&Metin Yolyapan çiftlerinin ise evlatlarının nişan törenlerindeki mutlulukları görülmeye değerdi. Çocuklarını nişanlamanın gururunu yaşayan Mutu ve Yolyapan aileleri , “Bugün bizler için çok özel anlardan biri. Kızımız ve oğlumuzun nişanını yaptık. Onların mutluluğuna şahit olmak çok güzel bir duygu. İnşallah bir ömür boyu mutlu olurlar” şeklinde duygularını ifade ettiler.
Çok sayıda davetlinin gönüllerince eğlendiği nişan kutlaması, muhteşem atmosferinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Mutu ve Yolyapan ailelerini, bu mutlu günlerinde dostları ve akrabaları yalnız bırakmazken, misafirler genç çiftle birlikte müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek, doyumsuz bir gece yaşadılar. Genç çift, bu özel ve anlamlı törenlerine bizzat katılan ve çiçek göndererek mutlu günlerini onurlandıran herkese teşekkür etti.
Nişanlanan Buse ve Olcay çiftini Meltem Ailesi olarak tebrik eder, evlilik yolunda attıkları bu güzel adımın sağlık ve mutluluk getirmesini dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.