Yıldız Erkeklerden futbol heyecanı

Cumhuriyet, Atatürk ve Keşlik İlköğretim Okulları, Karacabey’i Bursa’da temsil edecek:
Toplam 9 takımın katıldığı organizasyona ilçeden Cumhuriyet, Atatürk, 14 Eylül, İstiklal, Şehit Bahadır Tayfur ve Şehit Serkan Şahin İlköğretim Okulları katılırken, köylerden de Beylik, Keşlik ve Dağkadı İlköğretim Okulları yer aldı.
    M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda nefes kesen maçlar sonunda Cumhuriyet, Atatürk ve Keşlik İlköğretim Okulları, Bursa’da Karacabey’i temsil etme hakkı kazandı.
    İlk maçlarda Beylik, Dağkadı İlköğretim’i 5-0, Keşlik de Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim’i 5-3’lük skorlarla yenerek bir üst tura çıktı.
    Diğer maçlarda ise, Cumhuriyet Şehit Serkan Şahin’i, Atatürk de İstiklal’i zorlanmadan 3-0’la geçti. İlk turda 14 Eylül İlköğretim Okulu, kura sonucu maç yapmadan bir üst tura çıktı.
    Bursa İl Birinciliği’ne gidecek takımların belirleneceği ikinci karşılaşmalar da nefes kesti. Günün ilk maçında Cumhuriyet, Beylik İlköğretim Okulu’nu 4-0, Keşlik de 14 Eylül İlköğretim Okulu’nu 1-0 yendi. Diğer taraftan Atatürk İlköğretim Okulu ise, kura ile bir üst tura yükseldi.
Bu sonuçların ardından Cumhuriyet, Atatürk ve Keşlik İlköğretim Okulları Bursa’da yapılacak Futbol İl Birinciliği müsabakalarında Karacabey’i temsil etme hakkı kazandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.