Yılbaşı biletleri PTT’den

Karacabey PTT Müdürlüğü, hizmetlerine yılbaşı bilet satışlarını da ekledi. Hizmet yelpazesini genişleten PTT, sahte yılbaşı biletlerine karşı da garanti verdi.
2013'e şanslı girmek isteyen vatandaşları PTT'ye beklediklerini duyuran Müdür Turcan Dursun, “Özellikle yılbaşı yaklaştıkça sahte biletler piyasa dağılıyor. Vatandaş, biletlerin sahte olup olmadığını ayırt edemediği için umutla bekliyor. Ancak biz resmi kurum olduğumuz için sahte biletlere karşı garanti veriyoruz. Vatandaşlarımız rahatlıkla kurumumuzdan yılbaşı biletlerini alabilir” dedi.
Milli Piyango bilet satışı dışındaki hizmetlere de değinen Müdür Dursun, Ucuz Para Transferi (UPT) işlemlerine devam ettiklerini belirtti. Vatandaşların sıra beklemeden bankalara havale yapabileceğini kaydeden Turcan Dursun, “PTT'de hesabı olan herkes bu hizmetten yararlanabilir” diye konuştu.
Diğer taraftan maaşlarını PTT'den çeken vatandaşlar ile Postane personeline yönelik kredi olanakları da sunduklarını ifade eden Dursun, “Özellikle maaşlarını PTT kanalıyla çeken vatandaşlarımız (genelde emekliler) ile personelimize yönelik 20 bin TL'ye kadar kredi olanağı sunuyoruz. Kefilsiz, dertsiz ve 60 aya varan vade seçenekleriyle verdiğimiz kredi için vatandaşlarımızın form doldurmaları yeterli olacaktır” dedi.
Müdür Turcan Dursun ayrıca, yurt dışında bile geçerli PTT kart hizmetleriyle de fark yaratmaya devam ettiklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.