Uludağ Pide’den ikinci şube

Karacabey'de Terminal karşısında faaliyetini sürdüren Uludağ Pide Izgara ve Döner Salonu, ikinci şubesini Pazar Yeri Balık Hali karşısında hizmete açtı.
    Birbirinden farklı lezzetleriyle Karacabey'in vazgeçilmezleri arasında yer alan Uludağ Pide Izgara ve Döner Salonu, 1980 yılından bu güne değin tecrübesiyle hizmet yelpazesini genişletti.
    Her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını dile getiren İşletme Sahibi Ramazan Orak, lezzetli pide ve kebap (Izgara Köfte, Et Sac Kavurma, Bursa Kebabı, Kilo ile Et Çeşitleri, Tavuk Sac Kavurma, Pizza Çeşitleri, Peymacun, Fırında Kanat, Pideli Köfte, Dürüm, Güveçte Kaşarlı Köfte ve Kadayıf Burma Tatlısı), çorba (Özellikle Erzurumun meşhur Tandır Çorbası) ve aperatif çeşitleriyle (Simit ve Börek, Et Dürüm, Et Döner ve Tavuk Döner) yeni şubelerinde hizmete başladıklarını duyurdu.
    En iyi hizmeti ve lezzeti almak isteyen tüm ilçe halkını yeni şubelerine beklediklerini vurgulayan İşletme Sahibi Ramazan Orak, 0 530 110 18 82 ve 676 39 59 numaralı telefonlardan da sipariş aldıklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.